print
Scriitoarea Diana Farca lansează la Chișinău romanul „Spitalul de suflete”
13.05.2019
1675

„Spitalul de suflete” este cel  de-al doilea roman scris de Diana Farca și este dedicat cititorilor de toate vârstele. Autoarea aduce un suflu nou prin intermediul romanului său, unul cu un fir narativ considerabil și personaje care te mențin aproape.

În cadrul lansării nu vor lipsi nici momentele artistice, de această data Stela Botez, fata cu cobza, este cea care va  susține un recital de folclor. La eveniment va mai participa scriitorul Igor Guzun, bloggerița Cristina Evtodii și jurnalista Tatiana Slivca.

Vedeți câteva fragmente din roman: 

Anii din umbra lui - fiind a cincea roată de la căruță - îmi erodaseră stima de sine, încât amorțisem afectiv. Vorba preaiubitului Brâncuși, nimic nu crește la „umbra marilor copaci". Eugen percepea rătăcirile mele ca pe un mecanism de justificare al dorinței de libertare, de experimentare amoroasă. Erau însă instinctul meu de autoconservare și căutarea stabilității, ca reacție la desele lui absențe din peisajul arid al vieții mele. Amestecasem picătura chinezească în dinamica cotidiană, pentru că fiecare fugă și reîntoarcere, declanșată de absența lui, era întotdeauna mai dureroasă decât precedentele”.

„Simțea că poartă pe umeri greutatea lui Atlas și i-a picat în cap bolta cerească. A devenit o umbră și își purta rănile afective la vedere ca armură. Însă timpul nu e doctor, e cioară; nu vindecă, zboară. Până la cicatrizare, retrăia mental coordonatele unei viitoare foste mari iubiri”.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.