print
Lansarea cărții „Vișinul baronului Münchhausen”, de Valeriu Turea
19.08.2019
1458

Alături de autorul cărții Valeriu Turea au mai participat Vasile Romanciuc, Maria Șleahtițchi, Eugen Doga, diplomați și prieteni, cei care au vorbit despre stările și personajele din cartea Vișinul baronului Münchhausen” (CARTIER, 2019).

Scriitorul Emilian Galaicu-Păun, cel care a și moderat evenimentul, consideră cartea lui Valeriu Turea chiar și un bun ghid turistic.

Valeriu Turea întotdeauna a știut să comunice, a știut să poarte frumosul în lume. Faptul că la un moment dat a cules frumosul din Portugalia, România, din satul natal, din amintiri și a topit acest frumos într-o carte mi se pare un gest caracteristic pentru Valeriu Turea. Mă bucur că această carte a apărut la Editura Cartier, într-o colecție, care o dată-n plus își afirmă valoarea prin numele pe care le publică, a mai menționat Emilian Galaicu-Păun.

Această carte, ca să folosesc chiar o expresie a autorului, este o explozie de seninătate, este o carte cu oameni dragi, o carte cu prieteni, multă dragoste, presărată cu vorbe de tâlc, ne spune poetul Vasile Romanciuc. 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.