print
Consiliul Național al Tineretului din Moldova încurajează participarea tinerilor în procesul decizional
04.11.2019
1321

În cadrul evenimentului au fost trasate mai multe subiecte de interes local și regional, fiind discutată participarea semnificativă, a fost prezentat regulamentul cadru de activitate a unei comisii de co-management și a fost simulată desfășurarea unei ședințe a comisiei.

La fel, a fost discutată necesitatea adoptării unei noi strategii de tineret care să depășească limita sectorului de tineret și să fie asumate de către Guvernul Republicii Moldova.

La instruire au participat reprezentanți ai sectorului asociativ de tineret și reprezentanți ai administrației publice locale din regiunile Ocnița, Basarabeasca, UTA Găgăuzia, Drochia, Edineț și Căușeni.

Activitatea a avut loc cu suportul Guvernului Statelor Unite ale Americii (U.S. Embassy Moldova). Regulamentul cadru pentru comisiile de co-management a fost elaborat cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.