print
Sprijin pentru tinerii din Bălţi, Cahul, Chişinău, Soroca şi Ungheni
19.04.2013
5904

Cinci organizaţii non-guvernamentale din Moldova - Centrul de Resurse pentru Tineret „Dacia” (Soroca), Centrul pentru Copii şi Tineret „Făclia” (Ungheni), Centrul Naţional de Resurse pentru Lucrătorii de Tineret (Chişinău), Centrul de Informare şi Susţinere a Tinerilor Economişti „Certitudine” (Bălţi) şi Asociaţia Obştească „Perspectiva” (Cahul) - şi-au unit eforturile în cadrul unei iniţiative comune „Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor în procesul electoral”.

Iosif Moldovanu 

Tinerii din cele cinci organizaţii s-au reunit vineri la Chişinău pentru a semna acorduri de cooperare în cadrul acestei iniţiative comune, implementată în Moldova de Centrul Naţional de Resurse pentru Tineri, în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltarea Tinerilor KULT din Bosnia şi Herţegovina.

La CNRT

Iniţiativa „Tinerii decid în privinţa democraţiei! Participarea tinerilor în procesul electoral” include, între alte activităţi, susţinerea unei serii de „iniţiative mici” ale tinerilor în scopul consolidării rolului lor în comunitate şi instruiri pentru liderii de tineret.

Comunicatul de presă al Centrului Naţional de Resurse pentru Tineri poate fi citit integral AICI.

Imagini de Ilinca Cotorcea.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.