print
Fiți Femei, Deveniți Femei, Rămâneți Femei!
27.06.2018
2504

Astfel, a fost creat un grup terapeutic destinat femeilor care doresc să se reconecteze la natura lor unică, să se redescopere, să pătrundă în unicitatea și frumusețea lor lăuntrică.

Psihoterapeuții Anna Comendant și Veronica Mihalache vă invită să experimentați terapia de grup, în exclusivitate pentru femei, în fiecare zi de marți și vineri, în perioada 3-20 iulie 2018.

Veronica Mihalache: „Femeia – o mireasmă, un suflu, o taină; o mamă, o fiică, o soră, o soție. Femeia acea ființă care combină în ea, în mod paradoxal, capacități incompatibile: căldura cu duritatea, flexibilitatea cu fermitatea, spiritul practic cu o viață lăuntrică emoțional colorată. Femeia înseamnă Energie Feminină și cea mai bună metodă de încărcare și curățare a energiei o veți găsi anume într-un grup de Femei! În special în cadrul ședințelor dedicate lucrului cu chakrele și astrograma.”

Anna Comendant: „Să fii Femeie este mai mult decât o constatare a biologicului. Pentru mine Femeia este Armonie, Echilibru, Flexibilitate, Împăcare, Cunoaștere și Acceptare de sine. În cadrul grupului vom fi femei frumoase, cu povești de viață, cu frici, întrebări, griji și multă dorință de transformare. Și să recunoaștem de câte ori am fost cu prietenele sau la vreo întâlnire între femei și am încercat să povestim ceva mereu ne-am ciocnit de „sfaturi”, „stai să vezi cum va fi”, „da la mine e și mai și...” În cadrul Grupului așa ceva nu va fi! Aici vei fi Auzită, Ascultată, Acceptată și Încurajată să-ți alegi propria cale!”

Terapia include 6 ședințe, fiecare cu subiectul ei individual:
1. Cine sunt eu? - ședință de cunoaștere reciprocă, de descoperire și reamintire despre sine, cea Actuală, din Trecut și cea spre care Tind.
2. Acceptarea și Cunoașterea de sine - ședință orientată spre descoperirea vulnerabilităților, spre fortificarea rezistenței la critică, spre acceptarea și utilizarea punctelor slabe în creșterea personală.
3. Fricile mele ce mă fac cu ele?
4. Femeile familiei mele - ce mi-au transmis, cum le împac în mine, cum le iert, cum le accept.
5. Lucrul cu chakrele - curățirea aurei, meditație, activități de reechilibrare emoțională.
6. Zilele senine mi le iau mie, Ploile le las sorții - ședința de totalizare și încheiere.
7. BONUS: interpretarea Hărții Natale! (Astrograma)

Pentru cei interesați de participarea la acest grup, prețul per ședință și abonamentul pentru toate cele 6 întâlniri, vedeți detalii organizatorice din descrierea evenimentului.

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.