print
Frumos și sănătos la MOVE
25.02.2020
647

„Mătasea naturală este o stofă extraordinară și ea are o mulțime de beneficii asupra sănătății, ea fiind purtată o simți ca o a doua piele, fiind termoizolatoare în același timp, nu ține nici cald și nici rece, dar îți păstrează temperatura corpului. Este plăcută la atingere indiferent de ce structură a ei, pentru că sunt diferite tipuri de prelucrări ale mătăsii. În ea te simți confortabil și noi îi adăugăm doar culoare, pictura care este inspirată din natură și îi conferim frumusețea adițională pe care o are pe lângă beneficiile sănătății”, ne povestește Lilia Surdu, creatoarea MOVE. 

 

Herbalista Aurelia Guzun vine cu câteve sfaturi practice pentru cei care vor să treacă sănătos și naturist peste sezonul de răceli și viroze.

„Pentru sezonul rece alegem planta care ni se potrivește, de exemplu cimbrișorul care are un gust parfumat de lămâiță. Aceasta este o plantă interesantă care crește pe pantele însorite și aride. Putem lua cimbrișor ca plantă de bază și adăugăm frunze de coacăză, frunze de podbal și facem un mixt. Frunzele de coacăză pornesc limfa, energia organismului. O plantă acționează și înfierbântă organismul și scoate răceala, iar alta mișcă fluidele”, ne spune Aurelia Guzun, fondatoarea Bun de Leac.


 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.