print
Cel mai modern magazin de cărți din țară și-a deschis ușile în inima capitalei
26.04.2018
1236

Noua librărie Librarius a devenit un cadou adevărat și loc îndrăgit tuturor celor care apreciază arta, literatura, cărțile și tot ce este legat de acestea. Acesta reprezintă întruchiparea comodității, inovațiilor și design-ului , într-un domeniu aparent "plictisitor" a librăriilor tipice.  Librăria a reușit să combine cele mai frumoase tradiții a rețelei  Librarius deja îndrăgite de către cumpărători - un sortiment imens de cărți, politica prețurilor moderate, profesionalismul și amabilitatea consultanților.

O atenție deosebită în noua librărie Librarius  este acordată detaliilor - un design rafinat și funcțional al standurilor, cea mai comodă expunere a cărților, iluminarea bine gândită - toate acestea și multe alte elemente mici creează o atmosferă inedită, comparabilă cu cea de acasă, iar vânzătorii profesioniști vă vor ajuta încât fiecare cumpărătură să aducă bucurie și plăcere.

Miercuri, pe 25 aprilie, în ziua deschiderii oficiale a magazinului, primii cumpărători au avut partea de surprize și cadouri! Cu ocazia deschiderii noii librării, până la sfârșitul lunii aprilie sunt instalate reduceri la toată gama de mărfuri pentru toți cumpărătorii

Noul magazin de cărți Librarius este deschis în fiecare zi de la 9.00 până la 21.00 și duminica de la 10.00 până la 19.00, la adresa: Chișinău. Str. A. Pușkin, 22. 

Primii  150 cumpărători de literatură artistică și de specialitate vor beneficia în dar de câte o carte din colecția Muzeele lumii și despre călătorii, primii 100 cumpărători însoțiți de copii vor beneficia în dar de câte o carte pentru copii, primii 100 cumpărători de orice marfă vor beneficia în dar de câte un discount card Librarius.

Până pe 30.04.2018 inclusiv funcționează reducerea de 10% la toată gama de mărfuri în afară de certificatele cadou și carduri de reîncărcare. 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.