print
La La Play la Festivalul Hodina
19.08.2019
1196

Duminică, Hodina a început de dimineață, unde cei veniți au fost alintați de soare, au făcut ore de yoga și au pictat împreună cu picii lor.  Dozele de chill erau administrate la hamacuri, tolăneală pe iarbă, rafting sau kayaking, badminton, fotbal și lista continuă. Odată ajunși la marele picnic, în drum spre scenă echipa La La Play s-a regăsit într-o atmosferă ruptă dintr-o poveste, unde cei din jur îți zâmbesc și radiază energie pozitivă.  Alături de artiști, au venit și invitați speciali, precum Valerie Pașa, care a interpretat live piese precum ”Shape of you„ „Stand by You” și „Rolling in the deep”. Supriza serii a fost prezența unuia din cei 130 de eroi ai proiectului de incluziune prin muzica La La Play Voices, Ștefan Albu. Tânărul talentat a interpretat piesele „Shape of my hear” și „Lume, lume” alături ce colegii de scenă din Moldovan Natinal Youth Orchstra.

Instalați în scenă, artiștii au dat start poveștii muzicale ce  a redat fiecare zi a expediției muzicale, cu stări diferite și pline de căldură și pasiune. Piesă cu piesă publicul s-a alăturat muzicienilor să celebreze prezența celor dragi alături și să creeze amintiri pe o viață. Seara au post împărtășite istorii frumoase în jurul focului și  sub cel mai înstelat cer văzut.                                                                             

Marele picnic Hodina este la prima ediție și e organizat de către carismatica Nata Albot și întreaga echipă Klumea, pentru a aduna oameni dragi din diasporă, veniți acasă în luna august la marea  reuniune de familie. Și ce poate fi mai frumos decât să aduni oamenii dragi acasă, să cunoști și alte persoane minunate la un eveniemnt unde fiecare are liberatea de a simți el însuși.

Luni, 19 august, va urma penultima destinație din cadrul expediției muzicale La La Play, „Open Air Dondușeni”.

La La Play este un proiect ce vine să cutreiere locațiile lipsite de concerte de muzică clasică, iar cu susținearea Consiliului Dondușeni, orașul Dondușeni găzduind în premieră un concert live openair în parcul central, cu începere la 19.00. Parcul central din Dondușeni are o apreciere deosebită din partea echipei La La Play, fiind renovat recent în mare parte din banii diasporei.
 

Cea mai cool expediție din țară revine la a 3-a aniversare, cu 10 concerte în 10 locații deosebite, realizată de 18 tineri muzicieni, jurnaliști și producători media ce vor cutreiera 2000 km și vor aduce muzică de calitate acolo unde ea nu a fost sau a fost auzită mai rar, pentru că #varanudorm și #implicareafacediferenta.

Partener General: Kaufland Moldova #implicareafacediferenta  #kauflandmoldova
Parteneri: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Suedia, Fundația Est-Europeană, Gas Natural Fenosa, Vasconi.
Parteneri Media: Diez.md, Agora.md, Unimedia.md, PentruEa.md, Noroc Media, Agro TV, Privesc.eu
Producători: Moldovan National Youth Orchestra și KINO 

Link Facebook MNYOrchestra: www.facebook.com/mnyorchestra

Link Instagram MNYOrchestra: www.instagram.com/mnyorchestra

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.