print
10 evenimente la care poți participa și tu vara aceasta
15.05.2020
911

1 iunie, 19:00 – 23:00

Bucovina [RO] live in Bandabar

Bucovina cu o istorie de aproape 20 ani, e una din cele mai proeminente trupe de pagan-heavy metal din România. După o pauză de 2 ani, revin la Chișinău. Bilete early bird la preț de 150 lei pot fi procurate la Vdrovapub.

4 iunie 15:30 – 18:30

Tehnici de art-terapie în lucru cu copiii și adulții

 Este foarte important ca psihologii să cunoască cât mai multe tehnici de lucru, să se dezvolte, să caute ceva nou pentru ei, ca ulterior să poată oferi beneficiarilor servicii în corespundere cu necesitățile, abilitățile și competențele acestora.

În cadrul evenimentului vei explora propria persoană, vei identifica avantajele și dezavantajele tehnicilor art-terapeutice și vei exersa tehnici art-terapeutice: desenul, colajul, carduri metaforice, povestea, mandalele.

5 iunie, 19:00 – 23:30

Subcarpați la Chișinău

Subcarpați revine la Chișinău pe 5 iunie! Concertul va avea loc în platou nr. 1 de la Moldova-Film (șos. Hâncești 61) și va beneficia de o producție specială.

În acest an Subcarpați aniversează 10 ani de activitate, timp în care au lansat șase albume, promovând tradițiile românești. Băieții reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduc în prim-plan ideea de a ne conecta la originile noastre. Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, cu ocazia aniversării Unirii Basarabiei cu România.

6 iunie, 17:30 – 20:00

Z Generation FINAL SHOW

Vă invităm să descoperiți noile nume din industria fashion!

Z Generation este etapa Națională a ,,International Young Designers Contest ’’ care are ca scop expansiunea Designului Autohton. Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte component a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală din Industria Ușoară.

8 august – 9 august, 12:00  

Summer Fest 2020

Marcăm vara 2020 cu cel mai grandiose festival din Moldova! Ne strângem ca să creăm împreună ceea ce se numește ,,atmosferă incendiară’’ și amintiri demne de albumul fiecăruia

11 iunie, 18:00

O seară de Canzone Italiene

În cele mai vechi timpuri, muzica clasică italiană a știut să spună povești și să evoke moment importante din istoria umanității. Inspirat fiind de romantismul și stilul fin al muzicii clasice italiene, maestrul Eugen Doga, are plăcerea de a chema iubitorii de frumos la ,, O seară de Canzone Italiene.’’ Evenimentul de suflet,  care va avea loc la 11 iunie 2020, în salonul consacrat marelui compositor - ,, Eugen Doga Music Cafe ’’, vine să ofere oaspeților plăcerea de a savura stilul plin de culoare și creativitate al artei italiene, artă care a stat la baza muzicii de calitate.  Și pentru ca seara să fie cu adevărat special, maeștrii culinari de la Restaurantul ,,Vatra Neamului’’, în incinta căruia se află Salonul ,,Eugen Doga Music Cafe’’, vor pregăti delicii culinare variate, inspirate din cultura gastronomic italiană.

6 iunie, 09:00 – 17:00

StartUP Angry Business

Îți dorești o afacere, dar nu știi cum și cu ce să începi ? Începe cu StartUP – o zi de training în care vei afla toți pașii necesari de la o idee la primii bani. Este unicul eveniment care explică exact ce, când și cum trebuie să faci pentru a lansa o afacere. Oferă experiența a peste 5000 de participanți cu exemple și istorii de succes și nu numai. La înregistrarea a 2 participanți, al 3 – lea prieten vine gratuit!

27 iunie, 18:30

O seară în parc

În mijloc de vară, ne așteaptă un eveniment cu totul special. Vă invităm să ne refugiem din rutina zilnică într-un loc liniștit, înconjurați de frumusețea naturii, pentru a ne reîncărca cu energie pozitivă și aerul proaspăt a Teatrului Verde.

Tema evenimentului ,, O seară în parc’’ din 2020 este ,,Muzica Italiană’’. În program Alessandro Safina, Ioana Ignat, Alexandru Chiriac, Mariana Bulicanu, Constantin Moscovici, Cornelia și Marcel Ștefăneț, și alții.

11-12 iulie, 11:00

Street Food și Wine Festival

De 2 ori mai multă mâncare și distracție!

4 concerte, câte 2 în fiecare zi, la care participă: Ethno Republic, Valentin Uzun și Lykos, Simrat Orchestra, Dj Markus Lawyer.

14 august, 18:30

ACASĂ

,,Acasă’’ este Festivalul Tău de Muzică Populară! Este un amalgam de trăiri reconstituite ale neamului nostru, transpuse în muzica sufletului de moldovean, care sparge hotare și cheamă cu forță indestructibiă familiile ,, Acasă’’ – aici unde este cald și miroase a pâine proaspăt coaptă, unde te simți în armonie cu tine și îți alini sufletul cu amintiri, privind ochii plini de dor ai celor dragi. În cadrul evenimentului vor evolua: Gheorghe Zamfir, Benone Sinulescu, Mioara Velicu, Adriana Ochișanu, Cornelia Ștefăneț și alții.

Având în vedere că zborurile sunt suspendate și frontierele sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus mai multe vacanțe au fost anulate. Amintim că la data 7 martie 2020, a fost confirmat primul caz de infecție cu COVID-19 în Republica Moldova.

Valeria Baxanean, stagiară

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.