print
Olesea Harti, participantă la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” 2019
15.05.2019
945

„Am aplicat la proiectul și instruirile date din dorința de a-mi dezvolta competențele și de a acumula noi cunoștințe, și de a trece la un alt nivel în dezvoltarea personală. Sper să am posibilitatea să le aplic și în practică în localitatea de unde vin. Îmi doresc să facem o mică schimbare în ceea ce ține de participarea femeilor în procesul decizional”.

Oleasea Harti are mari așteptări de la aceste instruiri și speră ca toate cunoștințele obținute în cadrul Academiei de Liderism Feminin să fie aplicate și activitățile zilnice pe care le are în localitatea unde activează.

Vreau să am noi abilități de comunicare, discurs în public, convingere și motivare a femeilor să se implice mai mult în procesul decizional. Îmi doresc să pot convinge și alte femei să aplice ulterior și să contribuie la dezvoltarea lor personală”, încheie Olesea Harti, participantă la Academia de Liderism Feminin. 

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.