print
Diana Tanas: „Academia de Liderism Feminin valorifică potențialul femeilor”
07.09.2019
1523

Întreaga activitate a Academiei de Liderism Feminin a fost accentuată de valorificarea potențialului femeilor care urmează să fie încadrate în viața politică atât la nivel local, cât și la nivel central”, ne spune Diana Tanas, beneficiară a proiectului „Women 4 Leadership”. 

Participarea în cadrul Academiei de Liderism Feminin i-a oferit posibilitatea de a obține informații și cunoștințe de la cei mai buni specialiști din domeniu.

Cunoștințele au fost dezvoltate în lanț cât se poate de abil de către formatori și acest lucru mă bucură foarte mult. Consider aceste instruiri foarte oportune și motivante pentru doamne și nu trebuie să ezităm să participăm”, concluzionează Diana Tanas. 

Proiectul „Women 4 Leadership" este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis" (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia, și contribuie la abilitarea femeilor pentru participare în procesele decizionale la nivel local și național.

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.