print
Angelina Mistreț: „Mi-am propus să pun umărul la schimbarea societății”
07.09.2019
1586

Dorința de a contribui și a îmbunătăți viața copiilor a făcut-o să revină acasă, întrucât logopedia este un domeniu foarte important pentru Republica Moldova, la moment este un domeniu foarte apreciat, pentru că sunt puțini logopezi, puțini psihopedagogi, foarte mulți sunt plecați peste hotare. Am fost și eu plecată peste hotare, dar am revenit în momentul în care am văzut că lumea vine în stradă și vrea o schimbare. Atunci am hotărât să mă întorc și să pun umărul pentru această schimbare, ne  spune Angelina Mistreț.

„Cred că de anii mei de studii și de profesionalismul meu este nevoie în țară. Nu vreau să lucrez în străinătate, departe de familie, pentru că cineva corupe această țară. Odată ce am revenit, m-am implicat în alegerile locale, cât și cele parlamentare. Am fost și membru electoral și mi-am propus ca eu să fiu o cărămidă mică la schimbarea care urmează”, ne mai mărturisește beneficiara Academiei de Liderism Feminin.  

Proiectul „Women 4 Leadership" este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis" (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia, și contribuie la abilitarea femeilor pentru participare în procesele decizionale la nivel local și național.

În Moldova sunt puține instruiri pentru femeile care vor să devină lidere și eu am avut șansa să particip la aceste traininguri. Cu fiecare participare găsesc tehnici, informație și metode noi pentru cei care vor să se implice în politică.     

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.