print
Doina Strulea a lansat noua sa carte „69% de dor”
20.09.2018
2759

Pentru Doina Strulea poezia este cea mai mare pasiune. De trei ani este stabilită în Italia, unde studiază la facultatea "Științele comunicării și Jurnalism". A început să scrie din 2012, iar peste doi ani reușește să-și lanseze primul său volum de poezii, "Vioară din Mansardă". Mereu implicată în multiple activități, nu a uitat să lucreze și la al doilea volum „69% de dor" care a fost lansat, la biblioteca municipală "B. P. Hașdeu".

Coperta cărții reprezintă toamna din două țări care îi sunt aproape sufletului, toamna din Moldova și toamna din Milano, 69% este despre dor, totodată, e despre un 9 răsturnat, ceea ce semnifică plecarea Doinei în Italia și schimbarea asta radicală. Cartea este despre poezie, despre dorul de țară și despre 9 răsturnat care o reprezintă ca fire artistică.

Pe parcursul întregii seri cei prezenți la eveniment au avut parte de, muzică bună, dulciuri, vin și exprimarea emoțiilor prin versuri, versurile care a adus o doză de căldură fiecărui spectator prezent la lansarea cărții.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.