print
Pianista Ecaterina Baranov ne vorbește despre muzica clasică basarabeană și dorul de acasă
24.10.2019
1815

Festivalul Arc Muzical-Istoric și Turneul rural Lelița Franța joacă sârba moldovenească sunt două dintre proiectele Ecaterinei Baranov care o aduc acasă și vizează muzica clasică basarabeană.

Noi  ne revedem acasă, dar suntem nevoiți să trăim acolo unde ne putem realiza profesional, dar Moldova rămâne să fie casa noastră, cea care ne-a format și este parte din noi.

Muzica noastră este primită diferit de către fiecare, însă impactul a fost de fiecare dată colosal. Am făcut multe concerte în Franța, Ungaria, acum vom duce muzica clasică basarabeană în Portugalia, în noiembrie vom avea două concerte, unul cu orchestra simfonică și altul muzică de cameră. De fiecare dată publicul a primit cu enorm entuziasm și impactul a fost colosal, cu adevărat au rămas uimiți și impresionați. Ei au trăit ceea ce am oferit noi spre ascultare, ne povestește Ecaterina Baranov.

Concertele din cadrul Festivalului Arc Muzical-Istoric continuă, astfel pe 26 octombrie, începând cu ora 18:00, la Sala cu Orgă, veți putea fi parte a unui concert susținut de Brigitte Staernes, vioară (Norvegia), Helene Dautry, violoncel Franța și Ecaterina Baranov, pian (Moldova).

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.