print
VIDEO: Construiește-ți optimismul! Interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro
30.10.2014

Un interviu cu Florin Ghindă, fondator România Pozitivă.ro, realizat în cadrul proiectului „Link la primul job” (proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013) – http://www.linklaprimuljob.ro/.

Florin Ghindă este fondatorul RomâniaPozitivă.ro, platforma de informație și educație pozitivă cu peste 20 de autori și peste 14 000 de exemple pozitive despre România publicate încă din anul 2006 și educator de emoție și gândire pozitivă cu peste 12 ani de experiență ca trainer pentru mai mult de 4000 de participanți în tematici diferite de la antreprenoriat social și resurse umane la orientare spre soluții.

Florin nu crede în rețete de carieră, dar susține că fiecare dintre noi putem să ne descoperim visul și energia dacă avem suficient de multă determinare și curiozitate în a explora lumea din jurul nostru.

Motivaţia principală pentru Florin este dorinţa şi încrederea de a schimba lucrurile în Bine în România, de a ajuta oamenii să identifice soluțiile potrivite dintr-o perspectivă pragmatic-optimistă.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.