print
Distincție juridică supremă oferită unui moldovean: „Ştiri pozitive de la vizitatori”
14.03.2013
18444

Autor: Olga Batîr | „Ştiri pozitive de la vizitatori” 

La Teatru „Новая опера” din Moscova a avut loc recent ceremonia a XVII-a de atribuire a celui mai mare premiu juridic „FEMIDA”. Reprezentanții domeniilor-cheie ale legii s-au adunat pentru a onora cei mai buni în profesioniști ai anului 2012.

Femida

Republica Moldova se poate mândri cu specialiști de o calificare înaltă în domeniul dreptului. O dovadă în acest sens servește faptul că pentru prima dată un jurist cu renume din țara noastră a obținut distincția supremă a Uniunii Internaționale a Juriștilor.

Femida

Astfel, pentru contribuție substanțială în promovarea democrației și a respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, pentru aportul în ceea ce privește propagarea științei juridice și ridicarea nivelului de cultură juridică în societate, pentru organizarea cu succes a diverselor activități științifice desfășurate atât în țară, cât și peste hotare, Gheorghe Avornic, doctor habilitat în drept, profesor universitar, rectorul Universității de Studii Politice Economice Europene „Constantin Stere" s-a învrednicit de onorabila distincție Femida, fiindu-i înmânată chiar de Președintele Uniunii Internaționale a Justiției, Andrei Trebkov.

Femida

Printre cei onorați cu acest premiu se numără secretarul de stat - ministrul adjunct de externe Grigori B. Karasin, membru al consiliului de SA „Gazprom”, șeful Departamentului Juridic Nikolai Dubik, Vicepreședinte al Camerei de Comerț, doctor în drept, Vadim V. Chubarov, Președintele Baroului Baltic, Sobchak Yury Novolodsky, și alții.

Femida

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.