print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 martie 2015
28.03.2015
1690

Aliona, Liliana, Nadejda și Rodica sunt femei care-și desfășoară munca cu dăruire și pasiune, la fel ca şi celelalte colege ale lor pe care le-am prezentat în ediţiile din luna martie.

Poartă uniforma cu mândrie și îndeamnă femeile să aleagă o profesie în Sistemul Afacerilor Interne. Aici pot fi şi frumoase, şi eficiente.

Aliona Chircu

• Aliona Donea este inspector inferior de patrulare, subofiţer. Ea spune că: „Dacă muncești, orice vis devine realitate”. Iar exemplul ei este o dovadă.

Liliana Pascan

• Liliana Pașcan zice că întotdeauna i-a plăcut să fie prima în toate, la fel și în calitate de polițist de frontieră – este prima care întâmpină oaspeții cu „Bine ați venit în Republica Moldova!”. Liliana este locotenent de poliție, specialist principal al Secției Elaborare Acte Normative a Direcției Juridice și Practică Contravențională a Departamentului Poliție de Frontieră.

Nadejda Cazanescu

• Nadejda Căzănescu îndeamnă oamenii să se ghideze după maxima lui Nicolae Iorga: Niciodată nu zi „nu se poate”, începe cu „să vedem”, să încercăm”. Nadejda este locotenent-major de poliție, inspector superior al unităţii de control al frontierei, Sectorul Poliţiei de Frontieră „Leuşeni 2” Direcţia Regională VEST.

Rodica Bujac

• Rodica Bujac crede că „Femeile care vor o carieră în MAI trebuie să aibă: noblețe, încredere și devotament”. Spune acest lucru din propria experiență, pentru că este  locotenent de poliţie, inspector formare profesională al Secţiei Resurse Umane, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Dubăsari.

10 reguli pentru prevenirea incendiilor

• În continuare vă prezentăm într-un videografic 10 reguli pentru prevenirea incendiilor. Pentru că focul este ca un copil mic, el trebuie supravegheat.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.