print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 5 octombrie 2013
05.10.2013
4757

În această ediție din 5 octombrie 2013:
Dialog Stiripozitive.eu: Viorel Roșcovan, "Profesorul anului" la Rotterdam School of Management a Universității Erasmus din Olanda. Viorel Roşcovan este economistul originar din Moldova care a devenit , în această vară, „profesorul anului” la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda. Și zicem acest lucru azi, de Ziua Profesorului. Aflat la Chișinău, Viorel Roșcovan a dezvăluit, într-un interviu pentru Stiripozitive.eu, cu ce lucruri poate să meargă Moldova în Europa.

viorel_roscovan

• Cristina Budescu la Campionatul European de Judo. Recent, Cristina Budescu s-a întors  din oraşul Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, unde s-a desfăşurat Campionatul European la Judo. Și nu a revenit pur și simplu, ci cu medalia de bronz, evoluînd în categoria de 48 de kg, feminin. Cum i-a reușit alfăm chiar de la ea.

cristina_budescu

• "Există viață și fără țigări". Portalul știripozitive.eu a inițiat o Campanie “Există viață și fără țigări”, pentru a demonstra că renunțarea la fumat este posibilă și fiecare poate găsi o motivație unică pentru aceasta. Să urmărim în continuare motivațiile managerului de presă Valeriu Vasilică, și cele ale jurnalistul Constantin Olteanu pentru a începe o viaţă mai frumoasă, cu mai mult respect pentru propria persoană, pentru propria sănătate şi sănătatea celor din jur.

exista_viata_si_fara_tigari

• Coordonatorul Programului de Țară, Alejandro Cedeño. Coordonatorul Programului de Țară pentru Ucraina, Moldova și Belarus al Băncii Mondiale, Alejandro Cedeño, s-a aflat recent, într-o vizită în Moldova și a descoperit la Curucuzeni, Orhei, și la Todirești, Ungheni în proiectele „Parteneriatului Global pentru Educație”, mai multe lucruri pozitive.

alejandro_cedeno

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.