print
DIACONIA TE PROVOACĂ SĂ DEVII UN SUPER EROU! FII VOLUNTAR ÎN CAMPANIA MASA BUCURIEI!
14.03.2017
618

Ce este „Masa Bucuriei”?

Campania „Masa Bucuriei” are scop colectarea de produse alimentare pentru susținerea cantinelor sociale unde zilnic vin bătrâni singuratici,  persoane nevoiașe și din familii social-vulnerabile. Campania va culmina la data de 8 aprilie cu o zi în care, în 100 de magazine din 20 de localități din întreaga țară, va avea loc o colectă națională de produse alimentare neperisabile. La intrarea în magazin, cumpărătorul va fi îndemnat de către voluntarii Diaconia să doneze pentru susținerea scopul campaniei. Toate resursele adunate se vor transforma în pachete alimentare și prânzuri calde oferite pe parcursul întregului an la cantinele Diaconiei și partenerilor sociali implicați în campaniei.

vefghj

Care este rolul voluntarilor?

În ziua colectei, voluntarul îndeamnă cumpărătorii supermarketurilor să facă o donaţie pentru beneficiarii campaniei. De asemenea, ei participă la sortarea produselor în depozit şi la repartizarea produselor către beneficiari (sub formă de pachete sau la cantină, în mese calde oferite zilnic). Cei care doresc să se implice pot opta pentru unul dintre cele 2 roluri în campanie: lider de echipă (persoana care are în responsabilitate gestionarea unei echipe şi a materialelor pentru unul dintre magazinele în care e realizată colecta) şi voluntar (parte din echipă).

Toți voluntarii trec printr-o serie de formări care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de comunicare și interacționare cu potențialii donatori.

dc

Ce trebuie să faci pentru a deveni voluntar?

Sunt trei condiții de bază – să ai dorința să te implici într-o campanie socială, să fii disponibil pentru ziua de 8 aprilie  și, dacă ai bifat la primele două, a mai rămas doar să anunți organizatorii că vrei să te implici în campanie prin completarea formularului online. Deadline: 1 aprilie. Ulterior, vei fi contactat de coordonatorul de voluntari. Fiecare voluntar primeşte o diplomă pentru implicare în cadrul campaniei. Pentru detalii poți telefona la 060099233.

tyuik

Urmăreşte noutăţile despre Diaconia și „Masa Bucuriei” pe pagina de Facebook și site-ul www.masabucuriei.diaconia.md.

Sursă: civicfest.md

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.