print
FAȚADE PUBLICE: intervenții artistice în cartierul Botanica – apel de participare, data limită: 16 iulie 2017
13.07.2017
386

Între 28 mai - 1 iulie 2017, în cadrul proiectului Fațade Publice în sectorul Botanica al capitalei s-a desfășurat un program de intervenții artistice, proiecții de film, radiou comunitar, expoziții, ateliere, picnicuri comunitare cu particiarea comunității artistice locale și celei internaționale, și cu implicarea activă a locuitorilor din cartier. Scopul primar al acestui proiect este de a contribui prin intermediul artei și mijloacelor de exprimare artistică la consolidarea comunităților din blocurile rezidențiale. Pentru agenda desfășurată a evenimentului accesați acest link (grup fb).

În cadrul acestui program, pe strada Teilor, a fost instalată o replică a Apartamentului Deschis. Acesta a devenit o platformă mobilă ce serveşte drept interfață de comunicare și spațiu de interacțiune între participanți la proiect și comunitatea de locuitori din cartierul Botanica din Chișinău. Apartamentul Deschis din Botanica va rămîne amplasat în curte pînă la sfîrșitul verii.

În cadrul acestui proiect, invităm artiști, urbaniști și activiști culturali, jurnaliști și toți cei interesați să lucreze cu teme ce țin de spațiul public și comunități să conceptualizeze o idee de proiect pe care ar dori să o implementeze în cartierul Botanica, în lunile iulie şi august 2017.

Doritorii de a lua parte la program sînt rugați să completeze acest formular până la 16 iulie 2017, ora 23:59

Această acțiune face parte din programul Fațade Publice (28 mai - 1 iulie 2017) - un program de intervenții artistice, proiecții de film, radiou comunitar, expoziții, ateliere ce se desfășoară în cartierul Botanica al capitalei și este susținut de Ministerul Culturii, Ministerul Tineretului și Sportului, Pretura Botanica, CAP Al. Plămădeală, CEC ArtsLink, MitOst, Fundația Culturală Europeană și Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.