print
K Lumea: Summer Berry Fair revine duminică, 6 august 2017!
01.08.2017
540

De data aceasta la SUMMER BERYY FAIR vor participa un număr record de agricultori! Aproape 20 de producători din toate colțurile țării, care vor veni cu sute de kilograme de pomușoare proaspete, culese direct de pe ogor!

În vânzare vor fi și dulcețuri din afine, sucuri din aronie și alte bunătăți locale gătite din pomușoarele Moldovei!

Cei mai iscusiți gastronomi vor veni cu mousse-uri, tarte, smothie-uri și alte deserturi gătite din pomușoare! Și de data aceasta echipa K Lumea va găti clătite live, care vor fi servite cu miere și mure proaspete!

Nu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR! În cadrul acestuia invitații noștri vă vor povesti despre cât de gustoase și sănătoase sunt #pomusoarelemoldovei.

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel vom cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

SUMMER BERRY FAIR - TÂRG AGRO-GASTRONOMIC ÎN SUSȚINEREA PRODUCĂTORILOR DE POMUȘOARE
Data : 6 august
Ora : 10-14.00
Locul : Parcul Catedralei, havuz (intrarea din str. Pușkin)
INTRARE GRATUITĂ!

Un eveniment Klumea organizat pentru Asociația "Pomușoarele Moldovei", susținut de USAID, HEKS, CCA, PNUD și Uniunea Europeană. 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.