print
Programul Stagiu Legislativ în SUA - GRATUIT
03.10.2017
345

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Legislativ în SUA), runda 29 septembrie - 13 noiembrie 2017.

• Grupul țintă: angajații din domeniul public de drept (instituții de stat și ONG-uri) cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar și sunt competenți în materia legislației Republicii Moldova.

• Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

• Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.

• Mai multe detalii despre program: http://americancouncils.md/ro/lfp

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online:  13 noiembrie 2017

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

str. Kogălniceanu 81, Chișinău, tel: (022) 22 58 60, e-mail: PFP@americancouncils.md, web: http://americancouncils.md/lfp 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.