print
Ignite Chisinau: The Spirit
06.02.2018
853

Ignite Chișinău, pentru a patra oară, vine să pună publicul pe jar. Întotdeauna există speranță și mult entuziasm atunci când începem ceva nou, de aceea, dorim să împărtășim această energie tangibilă cu voi, într-o nouă ediție Ignite Chișinău „The Spirit".

20 de oameni deosebiți din Moldova, profesori, agricultori, doctori, oameni simpli care trăiesc și muncesc cu pasiune la ei acasă, vin să aprindă scena cu emoții. Nu o să-i auzi încurcându-se în filozofii, mai degrabă vor povesti sincer despre viețile lor, vor vorbi despre trecut, ici-colo despre cum să crești măcieș la Nord și cum să scrii cărți în troleibuz, vor arunca câte o anecdotă piperată și vor anina vreun sughiț de la o rudă ori prieten care nu este alături de ei atunci când dau să închine un păhărel de sănătate. Ceea ce este frumos în ei, accesibil ca solnița pe masă, este însuflețirea lor inconfundabilă: vigoarea cu care muncesc, energia cu care își deapănă poveștile, grija înalt expusă despre ce o să creadă vecinii și flerul, ah, flerul!

Prin desfășurarea Ignite: The Spirit dorim să promovăm oamenii simpli plini de spirit din țară, să conectăm punctele dintre noi și să ne mândrim că suntem moldoveni.

Permite acestei ediții să te conducă într-o experiență autentică.

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât 5 minute.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.