print
Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Profesional în SUA (Professional Fellows )
09.02.2018
35

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional  în SUA), runda 1 februarie - 30 martie 2018. 

Grupul țintă: angajații în serviciul public (instituții de stat și ONG-uri)  care sunt activi implicați în reforme politice și sociale/ implimentarea și promovarea inițiativelor civice/ administrarea publică și guvernarea locală atât la nivel național cât și internațional.  În limitele vârstei cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar.

Programul oferă finaliștilor un stagiu de 5-6 săptămâni într-o instituție de drept din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https://ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL și interviul final în limba engleză.

Mai multe detalii despre program: http://americancouncils.md/ro/lfp

 Termenul limită pentru depunerea dosarelor online:

 30 martie 2018

 Adițional organizăm și prezentări a programului în următoarele locații:

Ungheni- 2 martie, 16:00- Biblioteca Dimitrie Cantemir, str. Eminescu 39

Chișinău- 10 martie, 11:00 Biblioteca Publică de Drept, str. Armeneasca 42

Soroca- 3 martie, 12:00 Colegiul Mihai Eminescu, str. Ion Creaga 19

Consiliile Americane pentru Învățămînt Internațional din Moldova

Kogălniceanu 81, Chișinău
tel: (022) 22 58 60

e-mail: PFP@americancouncils.md

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.