print
Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate
08.05.2018
3

Vino să te conectezi cu copilul din tine pentru a privi secvențe din animații ce stârnesc emoții minunate, simți feeria magiei și împarți starea de bine cu copii și maturi frumoși, prezenți la eveniment! 

Detalii:
Muzica din animatele: Tom & Jerry, Alice in Wonderland , The Lion King , Frozen, Shrek, How to Train Your Dragon, Ну, Погоди !, Чебурашка и крокодил гена, Aladdin, Sleeping Beauty, Maria Mirabela, Маша и Медведь, va fi interpretată de Moldovan National Youth Orchestra în paralel cu ecranizare video. Pregătim adițional alte surprize muzicale.

Moldovan National Youth Orchestra este unica orchestră națională de tineret cu peste 120 concerte la activ realizate în Moldova, Ucraina, România și Germania.

Dirijor: Andriano Marian
Soliști: Stela Botez, Corul de copii Lia Ciocârlia, Corul mixt "Moldova"
Compozitori: Anastasia Lazarencu, Vitalie Mosiiciuc, Cristian Spătaru, Marian Ungur, Dan Țurcan

Pe lângă concertul magic, la eveniment vor fi amenajate mai multe zone de activități pentru copii, astfel încât să aveți parte de o zi minunată alături de întreaga familie și prieteni. 
Cu mai multe detalii revenim pe parcurs!

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.