print
Te interesează jurnalismul, activismul civic și vrei să înțelegi destinul monumentelor naturale ale Moldovei? Înscrie-te la „Media Tur”
26.04.2019
2007

În perioada 16-17 mai 2019, 10 participanți (jurnaliști, activiști civici, tineri) vor avea posibilitatea să afle de la experți din domeniu despre importanța mondială a unor monumente ale naturii din Moldova, despre starea acestora și modul în care sunt protejate de stat.

Pe lângă discuțiile cu specialiștii, participanții vor vizita unele dintre cele mai importante monumente ale naturii din Moldova: Lanțul de recife calcaroase – monument unic în Europa, Pădurea Domnească – una dintre cele mai vechi păduri de luncă din Europa, și altele, cu ghidarea unui expert în domeniu.

În urma vizitei de studiu, participanții vor elabora materiale, într-o formă accesibilă și documentată, și le vor publica pe platforme media sau pe platforme personale (bloguri, vloguri, pagini pe rețelele sociale).

La „Media Tur” pot participa jurnaliști profesioniști, jurnaliști civici, bloggeri, vloggeri și tineri interesați de subiect. Formularul de înregistrare poate fi găsit AICI.

CRITERII DE SELECTARE:
– Experiență în scrierea articolelor;
– Platformă media/personală, unde publică materiale pe diverse teme sociale;
– Abordare originală a subiectelor publicate anterior;
– Motivația participantului.

Costurile pentru transport, cazare și alimentație vor fi acoperite de către organizatori. 

Data-limită: 12 mai, 2019, ora 17:00.

Pentru detalii, sunați la numărul de telefon 079 314 661.

Prin intermediul Media Tururilor, ne dorim să atragem atenția jurnaliștilor, tinerilor, activiștilor asupra unor problemele ale societății. Totodată, ne dorim ca tinerii să devină actori civici activi și să ia atitudine de fiecare dată când se încalcă un drept al comunității sau al lor.

Media Tur, ediția a patra, este organizat în cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea financiară a Uniunii Europene

 
Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.