print
„Media Conectează Tinerii”. Peste 150 de tineri din toate regiunile R. Moldova vor sta de vorbă cu specialiști media și jurnaliști
11.07.2019
62

 

Conectăm media și tinerii, astfel încât oamenii din  media sau influencerii să înțeleagă rolul tinerilor în societate, să-i promoveze și să-i inspire pentru a deveni cetățeni activi. 

Evenimentul mai are scopul de a promova participarea tinerilor prin intermediul instrumentelor media și de a atrage atenția acestora asupra riscului dezinformării, manipulării și importanței educației media. 

La „Media conectează tinerii” vor participa circa 15 instituții media și organizații de media, influenceri, pedagogi, bibliotecari, reprezentanți ai societății civile.

Locul - Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău.

Ora – 10:00.

 

 „Media conectează tinerii” este continuarea școlii de vară de educație media Multimedia Conector pentru Tineri, organizată în perioada 9-11 iulie, la care 50 de tineri au aflat despre educație media, jurnalism mobil, știri false și participare.

Evenimentele sunt organizate de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea Uniunii Europene și se încadrează în proiectul „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”.

VERONICA BOBOC

director  AO Centrul Media pentru Tineri

tel.: 079955433

fax: 732452

http://voceatinerilor.md/

skype: veronica.odoras

facebook:veronica chicu-boboc

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.