print
Stagii de cercetare și de traducere a operei eminesciene la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu
20.07.2020
747

Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, dar și a poeziei şi criticii literare româneşti, oferă stagii de cercetare și stagii de traducere a operei eminesciene.

Stagiul de traducere a operei eminesciene se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul unui an profesorilor, studenților, cercetătorilor români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate.

Stagiile de cercetare se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul unui an după cum urmează:

• un stagiu de cercetare pe teme de operă și biografie eminesciană pentru profesori, studenți,cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate;

• un stagiu pentru definitivarea unei lucrări de proporții pe o temă ce ține de literatura română pentru profesori și cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate;

• un stagiu pentru cercetarea patrimoniului Memorialului Ipotești pentru profesori, studenți, cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate.

Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiilor se depun de către candidaţi în perioada 17 iulie-7 august 2020, prin poștă, la adresa:

Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF): bursecercetareipotesti@gmail.com.

Informații suplimentare: http://www.eminescuipotesti.ro/

Ne puteți vizita, de asemenea, pe pagina de Facebook: Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.