print
Cristina Croitoru: Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici…
21.09.2017
3681

Gentuțe, sandale, coliere...de unde a apărut pasiunea și care a fost prima ta creație?
Pasiunea a venit din momentul când am terminat prima gentuță croșetată, am primit o satisfacție specifică atunci. Acea satisfacție care îi înaripează pe oamenii artistici de a continua să creeze. Am vrut să ofer un cadou original unei prietene. Așa a început totul.

Croșetezi doar în set sau și aparte, care piesă este cel mai greu de creat?
Croșetez și seturi, dar și aparte. Seturile pe care le creez sunt gentuțe mamă-fiică, gentuță-colier, gentuță-sandale. În curînd sper să inventez ceva nou.
Care ar fi combinația de culori care te reprezintă?
Eu nu am culori preferate, sincer să zic, dar, reeșind din caracterul meu, mă reprezintă bejul, clasicul negru și poate că bordo.
Într-un interviu de al tău ai menționat că lucrezi cu fire de tricotaj marca Bobiny și Hooked, cât de ușor faci rost de ele?
Firele de tricotaje menționate le achiziționez de la o domnișoară care le aduce din România.

Care este cea mai mare provocare în acest hobby pe care îl ai?
Excelența! Într-un hobby unde, dacă scapi un ochi se dărâmă toată creația, e nevoie de atenție și excelență. Eu, personal, am probleme mari când e vorba de atenție.... continuu să mă disciplinez.
A fost vre-un moment în care ai vrut să renunți?
Au fost doar câteva gânduri deoarece nu prea reușesc în timp, dar ele și-au luat deja zborul.

Prin ce metoda îți promovezi produsele?
Rețelele de socializare, în mare parte. Dar, având în vedere că la moment nu dispun de prea mult timp, îmi sunt de ajuns comenzile pe care le am. Plus la toate am făcut un barter cu un cuplu foarte drăguț care au contribuit cu ceva lucrări profesioniste pentru gentuțele mele.
La colecția de gentuțe, sandale, coliere, vrei sa mai adaugi piese noi? Care ar fi ele?
Vreau, am un amalgam de idei în cap. Mereu eram creativă, iar acum e o perioadă cînd explodez. În viitorul apropiat se va vedea totul ...
Care este motto-ul care te reprezintă?
„Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici". Mă reprezintă această frază, eu cred că Dumnezeu a creat oamenii cu menirea de a fi puternici și de a domni aici pe pămînt peste orice greutate și provocare a vieții. 
Stagiar: Victoria Moldovanu

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.