print
Svetlana Nițoreanu: Recomandarea mea pentru tinerii care doresc să inițieze o afacere în domeniul agriculturii este să se informeze bine, să fie curajoși și să muncească mult
20.08.2020
1237

„Inițierea în afaceri a fost dictată de necesitate de diversificare a afacerilor deținute de familie, după cum zice un proverb - ouăle urmează să le păstrezi în coșuri diferite”, relatează Svetlana Nițoreanu despre inițierea afacerii proprii.

„Eu nu am avut pași concreți în domeniul antreprenoriatului deoarece un timp îndelungat eu am consultat soțul meu în afacerile pe care le gestiona. În afacerea pe care o administrez am venit lin, planificat, bine gândit. Dar oricum primii pași pot fi numiți o bună planificare, informare si implementare a planului de afaceri. Dificultăți au fost si sunt multe, noi de confruntăm cu ele zilnic, iar depășirea lor ține de planul strategic de dezvoltare.”

La întrebarea ce face diferența dintre un plan de afaceri bun și unul mai puțin bun s-a răspuns în modul următor: „Un plan bun de afaceri ar fi unul bine gândit, până la cele mai mici și nesemnificative detalii. Un plan vital care să lucreze nu numai pe foaie, dar și în realitate”.

Svetlana Nițoreanu nu vine cu o prognozarea exactă pentru dezvoltarea însă vede în perspectivele de viitor „cel puțin o afacere la maxim de mecanizată și cu spații în creștere cel puțin în următorii 5 ani”.

Pentru tinerii anterpenori recomandările de la fondatoarea afacerii cu alune de pădure sunt:

„Aș recomanda tinerilor care doresc să inițieze o afacere în domeniul agriculturii să se informeze bine, să fie curajoși și să muncească mult.”

Alunele de pădure pot fi găsite, la moment la „Ecolocal”și până la sfârșit de august la Cămara Fest.

Aceste material a fost realizat în cadrul proiectului „Înțelegerea audienței prin asistență digitală” implementat de Internews cu suportul Suediei.

Sursă copertă: FB/ https://bit.ly/34j4PNQ

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.