print
Judo – cel mai bun prieten al Marinei Bivol
17.09.2014
9016

Chiar dacă a ales să facă judo de bună voie, Marina nu a scăpat de moment dificile. Nu a făcut pauze și nu a renunțat, asta și datorită profesorului ei. „Am parte de un antrenor extraordinar care mereu mă susține și se bucură pentru succesele mele, făcându-mă să muncesc zi de zi, dublu sau triplu”, afrimă tânăra. 

Marina își amintește cu emoții de primii pași în lumea sportului: „Prima dată am avut o competiție la Soroca. Aveam o lună de când mă antrenam, dar am obținut locul trei. Asta m-a încurajat. Uneori obosesc, dar orice ar fi nu mă las, lupt până la capăt. Pentru mine judo este un prieten. Iubesc acest sport și îmi place să lupt, să câștig, să-mi bucur părinții cu succesele mele”, a spus cu mândrie Marina Bivol.

La începutul acestei toamne, tânăra a împlinit un an de când se ocupă cu judo. Se mândrește cu 8 câștiguri și doar două înfrângeri. Are trei diplome de locul trei, obținute la competițiile de la Soroca, trei diplome obținute la Șoldănești cu locul întîi. La greutatea de 60 kg, tânăra are două medalii pentru locul doi. Marina Bivol a mai luptat la Sângerei și la Campionatul Sportiv de la Chișinău, ocupând locul trei.     

După ce va absolvi liceul din Șoldănești, Marina dorește să practice judo la Universitatea de Sport din Chișinău și să devină un adevărat profesionist în domeniu.

Andrei Bordian

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.