print
Ion Jalbă: Euro 2016 - dragoste-n 30 de zile
12.07.2016
4213

În continuare, aflăm de la Ion Jalbă care a fost prezentator în orășelul fotbalistic la transmisiunile Campionatului European de Fotbal 2016, mai multe detalii despre experiența sportivă pe care a trăit-o 30 de zile:

ion jalba

- Cum a fost experiența de a fi prezentator la transmisiunile Campionatului European de Fotbal?

„A fost frumos, am trăit altfel povestea unui turneu final. Am cunoscut multe persoane noi, iar publicul a fost fenomenal!

- Vocea de la microfon, dicția, cât și termenii din domeniul sportiv sunt elementele esențiale de care ar trebui să țină cont un prezentator sportiv. Cât de mult ai muncit și ai ținut cont de aceste aspecte?

Am norocul de a munci zi de zi în domeniul sportului, ceea ce m-a ajutat enorm. În lumea fotbalului mă simt ca peștele în apă!

wsertyu

- A fost prima da experiență de acest gen. Ce lucruri noi ai reușit să înveți?

Mereu învățăm ceva nou... Fiecare informație, lecție nouă trebuie abordată corect pentru a fi însușită.

wertyu

- Pe parcursul transmisiunilor ai avut și invitați. Ce ai reținut din ceea ce au spus ei mai important?

Memorabilă a rămas promisiunea internaționalilor noștri, care pe rând au promis că vom trăi emoția unui turneu final, cu ei pe gazon, în aproximativ opt ani!

wsertyu

- Dacă ai defini printr-un cuvânt Campionatului European de Fotbal 2016, care ar fi?

Surprinzător!!!

qwerty

-Cine dintre prezentatorii/comentatorii sportivi sunt un exemplu pentru tine?

Fiecare are ce să mă învețe, nu am idoli sau cineva care aș urmări, dar experiența lor e o carte de răsfoit pentru mine. Oricum, mereu am apreciat individualitatea fiecăruia, la fel încerc și eu să fiu diferit!

ertyu

- Cu ce emoții închei transmisiunile Campionatului European de Fotbal 2016?

Doar emoții pozitive! A fost o lună superbă! Mulțumesc publicului pentru receptivitatea de care au dat dovadă. FMF-ului pentru colaborarea din orășelul sportiv, am descoperit și acolo persoane extraordinare.

Un mic rezumat ar fi: Am început cu dezamăgirea Românei, a continuat cu eliminarea favoriților mei, Croația. Penibilitatea Spaniei și a Angliei au fost date uitării datorită eroilor Islandezi și Galezi, după care am fost martorii unei mini-surprize: Danemarca '92, Grecia '04 și Portugalia 2016”, povestește Ion Jalbă pentru Stiripozitive.eu.

qwertyu

Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: arhivă personală

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.