Toate publicatiile

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
(Video) Vocile Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”
30.06.2018
45 de femei din toată țara au participat, între 29 iunie și 1 iulie 2018, la Chișinău, la o masă rotundă de lansare a proiectului „Women 4 Leadership” și la prima instruire din cadrul Academiei de Liderism Feminin, care, prin contribuția participantelor, inițiatorilor și partenerilor proiectului, va deveni o platformă de dialog, instruire și acțiune pentru femei implicate.
    
(Video) La Dolce Vita, seară gourmet în stil italian, inspirată din natura locală
29.06.2018
Hostaria Amarcord și naturista Aurelia Guzun şi-au adunat prietenii la o seară gourmet cu meniu italian și ingrediente din flora spontană moldovenească.
    
Turneul rural „Lelița Franța Joacă Sârba Moldovenească” revine în Moldova
29.06.2018
În perioada 12-17 iulie 2018, un grup de muzicieni renumiți din Franța, în colaborare cu instrumentiști moldoveni, vor oferi 6 concerte gratuite cu un vast program de muzică clasică basarabeană.
    
Proiectul „Women 4 Leadership” – masă rotundă de lansare a Academiei de Liderism Feminin
29.06.2018
45 de femei din toată țara se reunesc, la 29 iunie 2018, la Chișinău, la o masă rotundă de lansare a proiectului „Women 4 Leadership”, care își propune să se constituie într-o Academie de Liderism Feminin și să devină, prin contribuția participantelor, inițiatorilor și partenerilor proiectului, o platformă de dialog, instruire și acțiune pentru femei implicate.
    
Fiți Femei, Deveniți Femei, Rămâneți Femei!
27.06.2018
În condițiile societății moderne, unde accentul se pune pe uniformizare, nivelare și pseudo-egalitate, unde femeile au preluat o parte din funcțiile bărbaților, dar au uitat să le dea înapoi o parte din funcțiile lor, unde femeia pare prea încărcată de grijile și nevoile zilnice, există riscul ca femeia să piardă acea legătură cu unicitatea naturii ei.
    
Peste 20 de inspectori chinologi alături de colegii lor patrupezi au participat la cea de-a patra ediție a concursului Biatlon
26.06.2018
La cea de-a patra ediție a concursului chinologic Biatlon, 20 de inspectori chinologi alături de colegii lor patrupezi și-au încercat capacitățile la o diversitate de probe, reușind fiecare să demonstreze rezultate deosebite.
    
Povestea celor ce au supraviețuit deportările
26.06.2018
Vineri, 6 iulie 2018 , ora 11.00, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, va avea loc vernisarea expoziției tematice „Povestea celor ce au supraviețuit deportările” și premiera filmului documentar-animat „Copilării siberiene” (partea I), autor Ghenadie Popescu, artist plastic, angajat al muzeului.
    
Deschiderea Laboratorului ZARD va avea loc în prima zi a lunii iulie
26.06.2018
Pe 1 iulie 2018, laboratorul Zard își propune să exploreze domeniul vast al artei împreună cu toți copiii entuziaști.
    
(Foto) A fost lansată campania de sensibilizare privind modernizarea bibliotecilor publice „E biblioteca mea!”
26.06.2018
Astăzi, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a lansat campania naţională de sensibilizare privind modernizarea bibliotecilor publice „E biblioteca mea!” pentru comunitatea chișinăuiană.
    
LA DOLCE VITA – Seară Gourmet de bucate italienești cu flori comestibile și pomușoare și degustare de dulceață din flori la Hostaria AMARCORD
25.06.2018
Hostaria AMARCORD din Chișinău organizează, la 27 iunie 2018, o Seară Gourmet de bucate italienești cu flori comestibile și pomușoare și degustare de dulceață din flori.
    
În orașul Ravenna, Italia a fost dat startul unei iniţiative extraordinare. Festivalul Copiilor şi a Familiei s-a desfăşurat pe 17 iunie
25.06.2018
Evenimentul a fost organizat de Asociația Culturală „Inima Moldovei” din Ravenna, președinte, Liliana Țurcanu, cu suportul Ministerului Educatiei, Culturii și Cercetarii al Republicii Moldova și cu susținerea Ambasadei Republicii Moldova în Italia.
    
TIFF revine la Chișinău și transformă orașul în capitala filmului
25.06.2018
Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău, în perioada 12-15 iulie.
    
Stagii de practică oferite de Asociația Studenților în Drept, USM. Grăbeşte-te, mai ai doar două zile la dispoziţie
25.06.2018
Rezultatele se cunosc prin muncă, iar munca presupune o dezvoltare si evoluție zilnică a creierului uman. Simbioza teoriei și practicii este inevitabil rețeta potrivită pentru a deveni un jurist desăvârșit.
    
RoofOffline Urban, ediția a II-a. Pe 5 iulie ne dăm întâlnire la înălţime, pe acoperișul AGORA
25.06.2018
Capitala fierbe, la propriu și la figurat. Noi însă rămânem optimiști că lucrurile se pot schimba în bine. Tocmai de aceea, ne-am propus să ieșim din online și să abordăm de la înălțime trei oportunități de transformare a Chișinăului într-un oraș ecologic, artistic și îndrăgit de turiști.
    
În scuarul Pani Pit pe 30 iunie va concerta Moldovan National Youth Orchestra. Află mai multe detalii
25.06.2018
Moldovan National Youth Orchestra continuă seria de evenimente de popularizare a muzicii clasice către publicul larg prin seria de 3 concerte „Arhitecturi Captivante”, ediția 2.
    
Serată de suflet la Kasandruta. Vin, muzică live şi reduceri de până la 50% la colecția de vară
25.06.2018
Kasandruta vă invită sâmbătă, 30 iunie 2018, între orele 16:00 și 20:00 la o serată de suflet, pe pragul Kasandrei! Însă de această dată, la o căsuță nouă, mult mai luminoasă și mai spațioasă.
    
„Hai Moldova” te invită în echipa de Coordonatori Centrali și Coordonatori Locali pentru participarea la Ziua Curațeniei Mondiale
25.06.2018
Dorești să lucrezi la un proiect social de amploare, să faci cunoștință cu oameni interesanți, să participi la evenimente atât din Moldova, cât și din străinătate, să dobândești abilități de leaderism, să obții un punct de sprijin în profesie – atunci te așteptăm în echipa noastră! „Hai Moldova” (reprezentantul mișcării mondiale Let's Do It în Moldova) invită voluntari și coordonatori de echipe să participe la cea mai mare acțiune civică pe care lumea a văzut vreodată.
    
Tineri atleţi moldoveni au devenit campioni balcanici la Istanbul
25.06.2018
Pe 21-22 iunie în or. Istanbul (Turcia) s-a desfăşurat Campionatul balcanic pentru juniori I (U20). În competiţie strânsă, alături de sportivi din alte 17 federaţii balcanice, atleţii moldoveni au realizat performanţe lăudabile şi şi-au confirmat o dată în plus măiestria sportivă.
    
Povești și legende de pe Nistru au fost adunate într-o carte inedită
25.06.2018
Știați de Știma Nistrului, povestea de dragoste a lui Laur și Teia sau de legenda întemeierii satului Tîrnauca? Douăzeci de povești și legende culese de la locuitorii satelor Holercani, amplasat pe malul drept și Tîrnauca, de pe malul stâng, au fost adunate în cartea „Povești și legende de pe Nistru”. A fost posibil datorită sprijinului financiar oferit de Uniunea Europeană, în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD.
    
Mari demnitari ai Țării Moldovei în domnia lui Ștefan cel Mare, de Valentina Eșanu, la Librăria din Centru a Editurii CARTIER | 28 iunie 2018
25.06.2018
Joi, 28 iunie 2018, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumului Mari demnitari ai Țării Moldovei în domnia lui Ștefan cel Mare, de Valentina Eșanu, apărut la Editura CARTIER în colecția Cartier istoric, coordonată de Virgil Pâslariuc.
    
1
»»

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.