Toate publicatiile

E.S. Ingrid Tersman: Pledoarie pentru știri pozitive
31.12.2013
Excelența Sa, Ingrid Tersman, Ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, consideră că portalul www.stiripozitive.eu este unic...
    
Vești bune de la Ratuș și Țânțăreni, Telenești: deschiderea grădinițelor renovate
30.12.2013
Ministerul Educației și partenerii săi au redeschis, la 30 decembrie 2013, grădinițele renovate și dotate din satele Ratuș și Țînțăreni, raionul Telenești.
    
Debutul Ilincăi Buga: „Queen of the Night”
29.12.2013
Ilinca Buga a lansat în aceste zile, alături de părinți și alți oameni apropiați, videoclipul piesei „Queen of the Night”. „Este primul meu videoclip, însă nu ultimul”, spune adolescenta.
    
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 28 decembrie 2013
28.12.2013
Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.
    
Magia discurilor de vinil. Oxana Crețu Ramat: “Music is Green”
27.12.2013
Vă invităm în lumea Artei, mai exact, în una dintre cămăruțele acesteia. Predominante în anii 60-70, uitate după acea perioadă, de către unii – aruncate demult, la alții – le mai putem găsi pe undeva prin podurile casei. La Oxana Crețu Ramat le descoperim în formă de artă. Este vorba despre discurile de vinil.
Rodica Ninicu     
Carte poștală de la Parteneriatul Global pentru Educație în Moldova
27.12.2013
Urări de sărbători fericite și un An Nou plin de realizări frumoase din partea Parteneriatul Global penru Educație în Moldova.
    
Moș Crăciun a redeschis grădinița renovată din Scumpia, Fălești
26.12.2013
Ministerul Educației și partenerii săi au redeschis, la 26 decembrie 2013, grădinița renovată din satul Scumpia, raionul Fălești, care nu a funcționat timp de 15 ani. Este cadoul pe care Moș Crăciun, ajutat de adulți, l-a adus copiilor din Scumpia în ajun de An nou.
    
Vești bune de la epigramistul Grigore Drăgan din Nisporeni
25.12.2013
Epigramistul Grigore Drăgan are, la sfârșit de an, poate mai multe vești bune decât alții, pentru că aproape că nu e zi în care să nu scrie o epigramă. Și asta îi aduce și lui și nouă bucurii.
    
Invitație media: 26 decembrie 2013, Deschiderea grădiniței renovate din satul Scumpia, Fălești
25.12.2013
Ministerul Educației și partenerii săi redeschid grădinița renovată din satul Scumpia, raionul Fălești.
    
Carte poștală de la Stiripozitive.eu | URMA ta
24.12.2013
„Crăciun fericit și un an plin de realizări!”, vă urează echipa Agenției „URMA ta”, care a creat în 2012 Stiripozitive.eu.
    
Carte poştală video de la Fundaţia Est-Europeană pentru 2014
23.12.2013
Retransmitem, cu plăcere, cartea poștală video a Fundaţiei Est-Europene, adresată prietenilor și partenerilor, cu urări de bucurii, pace și noi realizări.
    
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 21 decembrie 2013
21.12.2013
Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.
    
(Video) Bucuriile și grijile vieții în tablourile lui Igor Vieru
20.12.2013
În această vizită virtuală la expoziția retrospectivă a pictorului Igor Vieru, deschisă la Muzeul Național de Artă al Moldovei, putem descoperi împreună bucuriile și grijile unei vieți care trece dincolo de hotarele cotidianului.
    
(Video) De la mame pentru mame: sprijin și speranță
19.12.2013
Evenimentul „De la mame pentru mame”, organizat de Misiunea Socială „Diaconia”, a reunit în aceste zile, la Chișinău, peste 100 de oameni care au confecționat jucării de brad și au participat la o licitație de caritate pentru a ajuta mamele orfane din Moldova.
    
Cu Lucas Filzen prin Republica Moldova: Voluntari germani în sud-estul Europei | DW.DE
18.12.2013
Criza economică subminează încrederea în proiectul european şi în solidaritatea comunităţii europene, relatează Deutsche Welle. În ciuda crizei, generaţia tânără se identifică totuşi cu valorile europene. În fiecare an, numeroşi tineri germani se decid să se mute temporar în sud-estul Europei, unde se angajează voluntar în proiecte sociale, culturale sau civile. Lucas Filzen este unul dintre ei, iar țara lui de destinație este Republica Moldova.
    
Episodul 3. Vedete de la Hollywood la Chişinău
16.12.2013
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau nu, vedete internaţionale din diferite domenii au fost surprinse pe străzile Chişinăului, unele din ele pare că și-au deschis chiar mici afaceri în capitală.
    
Caietul de Politici FNPAIA 2013 (PDF)
15.12.2013
De la politicile privind subvenționarea agriculturii și cooperarea agricultorilor până la inițiativele în domeniul comunicării: toate politicile Federaţiei Naţionale a Patronatului din Agricultură şi Industria Alimentară (FNPAIA) pot fi consultate în acest Caiet de Politici, elaborat în 2010 și actualizat în 2013.
    
Luminiţele şi bucuriile Chişinăului: Ion Paladi şi alţi oameni luminoşi (Video, foto)
15.12.2013
În satele Moldovei „Luminiţele” sunt închise. Bucuria este că, măcar la Chişinău, luminiţele s-au deschis şi fac astfel serile şi nopţile orăşenilor mai optimiste. Bucuria aprinderii luminiţelor în ajunul sărbătorilor de iarnă a fost împărtăşită cu noi de interpretul de muzică populară Ion Paladi şi alţi oameni luminoşi.
    
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 decembrie 2013
14.12.2013
Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.
    
(Video) Coloristul din Moldova care ajunge la Disney: Eugeniu Beţivu
13.12.2013
La 22 de ani, coloristul de benzi desenate de la Chișinău, Eugeniu Beţivu, lucrează acum la cel mai mare proiect al său de până acum, iar în primăvara anului viitor lucrările lui vor ajunge la Disney.
    
1
»»

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.