Toate publicatiile

Vești bune de la editura Cartier. Decembrie 2017
30.12.2017
Editura Cartier vine cu noutăți pozitive. Cărțile Cartier pot fi procurate online pe shop.cartier.md și în toate librăriile bune din România și Republica Moldova. Ebook-urile pot fi procurate pe iBooks.
    
Cuvintele-cheie de pe Stiripozitive.eu în decembrie 2017
29.12.2017
Acestea au fost cuvintele-cheie ale lunii decembrie pe Stiripozitive.eu.
    
Planeta „Târgul de Crăciun” (Galerie foto)
29.12.2017
Târgul de Crăciun e frumos şi ziua şi noaptea, iar echipa Stiripozitive.eu l-a văzut ca pe o planetă frumoasă, emoţionantă...
    
Andriano Marian: „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului”
29.12.2017
E sfârșit de an, e timpul să ne amintim cu mult drag de toate reuşitele, bucuriile şi faptele noastre. „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului” este un serial de sfârşit de an pe Stiripozitive.eu prin intermediul căruia veţi avea ocazia să aflaţi care sunt cele mai memorabile bucurii şi rezultate ale unora dintre protagoniștii noștri.
    
Nighina Azizov: „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului”
29.12.2017
E sfârșit de an, e timpul să ne amintim cu mult drag de toate reuşitele, bucuriile şi faptele noastre. „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului” este un serial de sfârşit de an pe Stiripozitive.eu prin intermediul căruia veţi avea ocazia să aflaţi care sunt cele mai memorabile bucurii şi rezultate ale unora dintre protagoniștii noștri.
    
Constantin Hadîrcă: „Mă fascinează simplitatea formelor în raport cu ideea propusă”
28.12.2017
Constantin Hadîrcă a început să creeze cu aproximativ 6 ani în urmă primele sale lucrări din metal. Tânărul spune că prima sa lucrare a fost „lupul dacic" care se află pe teritoriul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" din orașul Sîngerei. Din pasiunea sa mare pentru istorie, lucrarea a fost donată liceului și amplasată în curtea liceului, în fața cabinetului de istorie.
    
De sărbători, moldovenii din diasporă au fost premiați în cadrul „Bienalei Diasporei”
28.12.2017
Prin intermediul acestui eveniment, Biroul relații cu diaspora(BRD) și-a propus să identifice și să aprecieze public persoanele din diasporă care au obținut rezultate remarcabile în diverse domenii de activitate dar și să-i promoveze, să-i încurajeze pe cei reveniți acasă.
    
Cel mai mare târg de Crăciun din oraş s-a desfăşurat în perioada 23-25 decembrie
26.12.2017
În perioada 23, 24 şi 25 decembrie a fost organizat târgul de Crăciun Far Far Away - YARD SALE în incinta unei locații noi, confortabilă şi spațioasă - centrul comercial Alfa Mall!
    
Concert de Crăciun organizat de moldovenii din Ravenna, Italia
26.12.2017
Pe 17 decembrie, în orașul Ravenna, Italia, a avut loc evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă - „Colindăm, colindăm iarna!”, organizat pentru al doilea an consecutiv de către asociația culturală „Inima Moldovei”.
    
Eveniment inedit la Chişinău: Balul Brazilor de Crăciun, ediţia a VII-a
26.12.2017
Balul Brazilor de Crăciun s-a desfăşurat la cea de-a VII-a ediție. Scopul evenimentului este de a-i susține și de a-i promova pe tinerii artiști din Republica Moldova.
    
Peste 300 de participanţi au cântat în cor vestirea nașterii lui Hristos la Festivalul Național Colinde, Colinde
25.12.2017
Evenimentul a fost organizat de Asociația Muzical-Corală cu sprijinul financiar al Fundației lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss.
    
În ajunul Crăciunului, la Chişinău a fost organizat un bal caritabil
25.12.2017
În ajunul Crăciunului, Comunitatea absolvenților programului FLEX, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Gender-Centru au organizat un bal caritabil. În urma acestui bal, banii adunaţi vor fi donaţi în scop caritabil unei familii tinere cu doi copii.
    
Bucătarii șefi ai celor mai populare locații din Chișinău s-au întrecut în măiestrie la Berry Christmas!
24.12.2017
Scopul evenimentului este de a promova cu ajutorul bucătarilor autohtoni utilizarea pomușoarelor locale în domeniul HORECA.
    
Cele mai bune cărţi despre sărbătorile de iarnă
22.12.2017
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, reţeaua de librării LIBRARIUS anunţă cititorii săi despre noile cărţi apărute în prag de sărbători.
    
La propriul său eveniment, Lucia Brainstorm a povestit istoria vieţii sale
22.12.2017
În luna decembrie 2016, Lucia Brainstorm, tânără autoare din Moldova, și-a lansat cartea de poezii „Dezbracă-mă de griji și dor". După câteva luni, autoarea a scos un roman pe care l-a și lansat mai apoi. Romanul „Cine ești" a fost lansat pe 13 aprilie în incinta bibliotecii B. P. Hașdeu, acolo unde și-a destăinuit pe deplin eroii cărții sale, viața lor și cel mai important, lecția pe care o transmite cartea.
    
Carte poştală video de la Fundaţia Est-Europeană pentru 2018
22.12.2017
Am primit și în acest an, cu plăcere și emoție, cartea poștală video a Fundaţiei Est-Europene pentru 2018, adresată prietenilor și partenerilor, cu urări de sărbători fericite. Și o retransmitem de asemenea cu plăcere.
    
Iarmarocu de Crăciun: The Four
21.12.2017
Cru Moldova (Religious Organization in Chisinau, Moldova) vă invită la iarmarocul de Crăciun în scuarul Catedralei.
    
Galina Rusu: „Dau preferință vinurilor roșii, intense, corpolente, dar în același timp delicate, rotunde, catifelate, cu personalitate bine conturată”
21.12.2017
Galina Rusu este originară din Cărpineni, Hânceşti, dar locuieşte de mai bine de un an, în Portugalia. A profesat somelieria în Anglia pentru „Wine world” şi în Italia la întreprinderea de vinuri „Malvirà”.
    
Pop Simfonic 4
21.12.2017
Concertul va avea loc pe 25 decembrie, ora 18.00 la Radisson Blue Leogrand Hotel.
    
Festival naţional, ediţia a VIII-a
21.12.2017
Ediţia din acest an a concertulului de iarnă va avea loc în incinta Palatului Republicii de pe str. Maria Cibotari 16, Chisinau, Moldova.
    
1
»»

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.