20.2 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 13, 2024

JTI – singura companie din Moldova, certificată de Top Employers Institute – Cel mai Bun Angajator (Top Employer) 8 ani consecutiv

Compania JTI este singura din Moldova, certificată 8 ani la rând Cel mai Bun Angajator (Top Employer) în Moldova și la nivel european de către Top Employers Institute.

Totodată, este al șaptelea an consecutiv când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuți la nivel mondial pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor, care susțin și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și îmbunătățesc permanent practicile în domeniul resurselor umane.

Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de strategie de dezvoltare a talentelor, planificare a forței de muncă, integrare a noilor angajați, programe de pregătire profesională continuă, management al performanței, dezvoltare a abilităților de leadership, dezvoltare a carierei, compensații și beneficii, și, bineînțeles, Cultură organizațională.

„Drept recunoaștere a eforturilor întregii echipe de management și a tuturor angajaților, suntem singura companie din Moldova declarată de Top Employers Institute – Cel mai Bun Angajator (Top Employer) 8 ani la rând, pentru condiții de muncă excelente oferite angajaților. La JTI, în toate cele 396 de filiale din diferite țări, angajând peste 44.000 de salariați la nivel global – Oamenii fac Diferența. În același timp, continuăm să fim o instituție responsabilă social, prin investițiile considerabile în comunitatea în care ne desfășurăm afacerea și angajamentele pe care le avem în Moldova față de echipă, parteneri și societate”, a menționat Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova.

Potrivit Tatianei Mihailiuc, Manager People and Culture JTI Moldova, fiecărui membru din echipă i se oferă libertatea de a fi el însuși și de a crește. Libertate adevărată. În toată activitatea, compania se bazează pe strategia potrivit căreia dorința de a învăța și excela atât în cadrul poziției deținute, dar și în alte domenii, este factorul-cheie al creșterii profesionale și personale. Această abordare este încurajată indiferent de postul deținut de angajat. În fiecare membru al echipei se investește extrem de mult – prin programe de formare pe care acesta și le alege, prin implicare și schimb de experiență între toți colegii.

Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are circa 44.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 81 de țări.

Institutul Top Employers certifică la nivel global condițiile de lucru excelente oferite angajaților. Condițiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească și să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut angajatorii de top din întreaga lume, începând din 1991.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente