16.6 C
Chișinău
joi, aprilie 25, 2024

Librarius – 10 ani împreună! Scriitorul Igor Guzun

„Toate au un sens. Drumurile – cele bătătorite sau cele pe care rătăcim – au sens dacă le parcurgem. Pentru că drumului îi șade bine cu călătorul. Cărțile au sens dacă sunt citite. De asta scriitorului îi șade bine cu librarul. Mie cred că îmi șade bine cu Librarius. Pentru că aici fiecare poate găsi un #bine”, afirmă scriitorul Igor Guzun.

#librarius10ani

Librarius celebrează primul deceniu alături de iubitorii de lectură. În 10 ani a extins o rețea de librării în toată țara. În 10 ani a creat 1001 de emoții tuturor generațiilor.


În prezent, rețeaua Librarius numără 40 de librării situate în capitală, iar pentru a fi mai aproape de cititori au fost deschise magazine și în regiunile Republicii Moldova. În tot acest timp, librăriile au găzduit pe rafturi mii de cărți pentru toți iubitorii de lectură, o mulțime de jucării și jocuri de societate interactive.


sursa: www.librarius.md

Zinaida Erhan
Zinaida Erhan
Zinaida este cea mai tânără membră a echipei Știri Pozitive. Îi place să învețe lucruri noi, să facă poze și să meargă la interviuri. Dacă ar putea, ar face câte un stand-up pentru fiecare reportaj.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente