10 C
Chișinău
vineri, martie 29, 2024

A 18-a Aniversare a Asociației Publice a Copiilor și Tinerilor VITA

Pe 17 iunie 2021, la ora 18:00, va avea loc un eveniment festiv, programat să coincidă cu a 18-a aniversare a Asociației Publice a Copiilor și Tinerilor VITA. 18 ani de VITA este istorie. O poveste personală, de oameni și familii specifice, o poveste care a devenit bază pentru a ajuta zeci și sute de copii cu dizabilități din țara noastră, probabil din unul dintre cele mai vulnerabile grupuri ale populației.

De 18 ani, VITA este numeroasă, cel mai adesea unică pentru Moldova, proiecte de adaptare și reabilitare a acestora, programe de asistență psihologică și sprijin metodologic pentru părinți și educație specială pentru profesori. Timp de 18 ani, VITA înseamnă zeci de mâini ajutătoare și parteneriate întinse din Moldova, SUA, Rusia, Marea Britanie, ministere și fundații, studenți și oameni de afaceri, oameni îngrijitori cu o inimă mare.

Ca parte a programului, vă v-om spune despre cele mai importante și mai strălucite dintre cele întâmplate de-a lungul anilor și despre ceea ce planificăm pentru viitor. La evenimentul nostru vor participa oficiali, reprezentanți ai liderilor țării și ai orașului, ambasade, organizații internaționale și presă. Suntem infinit recunoscători pentru sprijinul și oportunitatea de a organiza acest eveniment:

Partenerilor noștri: Primăria Municipiului Chişinău și DGETS.

Sponsorilor noștri: Radisson Blu, Media Show Grup, Spa by Berd’s, Pâtisserie & Boulangerie Crème de la Crème, Boutique MIMI, Aurelius Wines, Artcor, Marrone,Sisters restaurant, OM.

Motto-ul serii noastre „Să fie lumină” este lumina speranței, a bunătății și a asistenței reciproce. Prin urmare, am ales culori și nuanțe albe și deschise pentru codul vestimentar al evenimentului.

Vă așteptăm în data de 17.06.2021 la ora 18:00 la adresa: Chișinău, Hotel Radisson Blu Leogrand, st. Mitropolitul Varlaam, 77.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente