13.9 C
Chișinău
joi, martie 28, 2024

DARE – startup ce ajută companiile prin cadouri personalizate să își arate aprecierea față de clienți și angajați

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai posibilitatea să îi spui clientul, angajatului sau cuiva drag cât de important este pentru tine? Nicoleta și Ana se pare că au găsit metoda.

Ele vin cu soluția pentru companiile ce își doresc să dezvolte și mențină o relație cu clienții, partenerii sau angajații acestora prin serviciul lor DARE Gift Box.

Dar nu doar atât, la aceste servicii pot avea acces și persoanele care doresc să își surprindă cu un cadou unic și sustenabil oamenii dragi. Da, ai auzit bine, fetele optează pentru produse ecologice și prietenoase cu mediul, adică ambalajele în care sunt puse produsele pot fi reutilizate sau reciclate, iar produsele și-au testat calitatea.

La DARE Gift Box fetele cred că relațiile de afaceri sunt personale, iar oamenii sunt motorul fiecărei companii, astfel că pentru ele fiecare client sau angajat este tratat unic, iar pentru aceasta au creat un serviciu prin care fiecare persoană primește o atenție deosebită. Cum?

Tinerele primesc de la clienții lor o listă cu numele persoanelor ce urmează a primi cadouri, iar acestea se ocupă de întreg procesul de la cercetare individuală, până la selectarea și identificarea cadourile, crearea mesajelor personalizate și logistica livrării.

Însă, nu s-au oprit doar la teritoriul Republicii Moldova, așa că tot ele sunt cele care livrează cadouri și la mii de kilometri distanță pentru partenerii internaționali ale companiilor.

Un exemplu în acest sens e un partener internațional ce l-au surprins cu un hanorac imprimat cu mămăligă pe el. Partenerul s-a arătat foarte încântat de surpriză, dat fiind faptul că mâncarea favorită al acestuia e mămăliga, după ce s-a îndrăgostit de ea ca urmare a vizetelor în Moldova. Pentru un alt partener au identificat că adoră muzica și formația The Batles, așa au ajuns să îi facă un cadou personalizat cu formația lui preferată. Iar pentru o altă clientă pasionată de lectură și iubește soarele, au bucurat-o cu o carte „The Sun and Her Flower” de Rupi Kaur.

Însă fiecare cadou pe care îl livrează este însoțit și de un mesaj personalizat scris de mână, pentru că ele cred că așa fiecare cadou atinge și mai mult partea umană.

Curios e faptul că nici denumirea afacerii lor nu e una întâmplătoare, din spaniolă „dare” s-ar traduce „a da”, iar din engleză „dare” înseamnă „a îndrăzni”, asta încearcă să facă și fetele, încurajându-și clienții să îndrăznească să ofere cadouri deosebite.

Povestea lor începe tot cu acest cuvânt. Nicoleta și Ana, s-au cunoscut într-un program de mentorat „Dare Chanllange”, iar 5 ani mai târziu cuvântul DARE a fost o inspirație pentru a începe această afacere DARE Gift Box prin care te ajută să spui clientului, angajatului sau unei persoane apropiate cât de important este pentru tine print-un cadou personalizat.

Hai să cunoaștem și cine sunt fetele care au pornit această afacere. În primul rând sunt două prietene, iar în al doilea rând partenere în acest startup. Nicoleta Apostol – o persoană creativă cu o vastă experiență în dezvoltarea echipelor, livrare de training și gestionarea programelor și al proiectelor din cadrul companiilor, aceasta o ajută azi în colaborarea cu clienții și dezvoltarea DARE Gift Box.

Ana Musteață, fiind o persoană analitică, calculată și pasionată de cifre, și cu o experiență bogată în domeniul financiar-contabil, au făcut-o un specialist foarte bun în domeniu, iar acum folosește această experiență în gestionarea aceluiași segment în cadrul companiei lor.

Tot ele sunt sunt cele care au participat în cadrului primului program de Pre-Accelerare a celor de la XY de anul trecut, iar în acest an au fost selectate să participe în cadrul programului de Accelerare de Business organizat de XY Partners cu startupul lor DARE Gift Box. Mai multe despre DARE puteți vedea pe site-ul oficial, cât și pe paginile de Facebook și Instagram.

Fotografii – Arhiva personală

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente