19.2 C
Chișinău
joi, martie 28, 2024

Programul de instruire antreprenorială online pentru tineri „Creștem Antreprenori”

Youth4Entrepreneurship dă start înregistrărilor în cadrul programului de instruire antreprenorială ce transformă ideile în startup-uri, tinerii în startupperi, iar tinerii antreprenori în super-eroi!

„Creștem Antreprenori” este un program online de dezvoltare a abilităților antreprenoriale și digitale ale tinerilor din regiunea Centru ce va dura 4 săptămâni. Trainingurile se vor desfășura online în zilele de marți, miercuri și joi, de la 17:00-19:00. Cei mai competitivi dintre participanți vor fi invitați să participe la următoarele etape – programul de mentorat inovativ în afaceri, urmat de un accelerator în afaceri, iar la final vor avea oportunitatea de a obține granturi nerambursabile de până la 1500 de EURO.

În cadrul programului, mentorii Youth4Entrepreneurship îți vor fi complici în identificarea propriei motivații și cultivarea unei mentalități de antreprenor. Vei explora în detaliu toate acele cuvinte frumoase precum: startup, antreprenoriat social, inovație în antreprenoriat, gândirea de tip design, produs minim viabil, product-market fit și altele. Dar și chestii despre care ai mai auzit, dar nu ai reușit să le aprofundezi: elaborarea unui plan de afaceri, atragere de resursele financiare rambursabile și nerambursabile, analiza pieței, marketingul produselor locale, activitatea de antreprenoriat din perspectiva legislativă și economică și altele pe care le completăm și adaptăm pe parcurs!

 Înscrie-te acum : https://forms.gle/GXXoR6PE2rrpydJV9

Alte detalii și curiozități despre program aici: https://fb.me/e/2OIXbIOJ2

Participarea în cadrul programului este gratuită. În schimb, va trebui să investești:
• timp
• motivație
• atitudine deschisă.

Programul de instruire antreprenorială „Creștem Antreprenori” vine ca răspuns la una dintre necesitățile tinerilor antreprenori din Regiunea Centru, identificată în cadrul unui Raport de analiză realizat de curând în cadrul Youth4Entrepreneurship, și anume, accesul redus la educația antreprenorială în regiune și lipsa oportunități practice de dezvoltare a competențelor antreprenoriale. 

* * *

„Creștem Antreprenori” este realizat de hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship, implementat de către Fundația Youth Development for Innovation, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, în parteneriat cu Digital Park și StarNet.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente