24.4 C
Chișinău
miercuri, iulie 24, 2024

OMUL ANULUI 2023. VOTEAZĂ TOATĂ ȚARA!

Au mai rămas câteva zile, votează OMUL ANULUI 2023.

OMUL ANULUI este cel mai prestigios concurs al premiilor de excelență din portofoliul revistei și a ajuns la a 18-a ediție. Concursul include peste 40 de categorii și subcategorii, în care au fost incluse cca 350 de personalități din diverse domenii de activitate.

Obiectivul concursului este aprecierea oamenilor care, prin prestația lor, corespund pilonilor modelului New VIP: Valoare – rol înalt în dezvoltarea societății, în general, și domeniului de activitate, în particular; Integritate – lipsa incidentelor privind probitatea și corectitudinea; Profesionism – dedicație și performanță în domeniul de activitate ales.

La fel, punem accent pe efortul celor desemnați de a dezvolta proiecte inovative și durabile acasă; dar și proiecte cu accent pe responsabilitate față de natură, societate și guvernanță (ESG).  

Concursul este apolitic, după cum este și activitatea New VIP Magazin. Candidații din partea diplomației și administrației publice locale au fost selectați în funcție de aportul lor la dezvoltarea comunității și nu a apartenenței politice.

Desemnarea candidaților pentru fiecare categorie a avut loc în perioada de 15 februarie-15 martie 2024, din domenii precum administrație, justiție, business, management, societate, sănătate, media, cultură, și showbiz.

Procesul de votare va dura 20 de zile și se va încheia la 5 aprilie 2024. Votarea poate fi prelungită doar pentru motive întemeiate. Desemnarea câștigătorilor se face în funcție de voturile publicului (în proporție de 50%) și decizia experților independenți, luată prin consens (celelalte 50%). Din juriu, fac parte Rodica Ciorănică, director NEW VIP magazin; Roger Gladei, avocat, Managing Partner Gladei & Partners; Victoria Musteață, fondatoare Proimagine; Diana Lazăr, USAID;  Dumitru Țîra, fondator Realitatea.

Rezultatele concursului vor fi publicate pe pagina web www.vipmagazin.md și vor putea fi găsite și în variantă tipărită a revistei New VIP Magazin.

Concursul OMUL ANULU 2023 va culmina, conform tradiției, cu o GALĂ. Ediția din acest an este dedicată  aniversării de 20 de ani a revistei VIP magazin. Astfel, redacția își propune să ofere doar 20 de titluri OMUL ANULUI 2023, pentru cele mai de impact personalități ale anului trecut, dar și 20 de titluri de Excelență în diverse domenii.

Lasă-ți și tu amprenta în galeria succesului, votează inovația, dedicarea și talentul celor mai buni dintre noi. Și nu uita, fiecare vot contează!

REDACTIA NEW VIP MAGAZIN

Aici LINKUL pentru voting si lista candidaților:

https://vot.vipmagazin.md/

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,740AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente