8.3 C
Chișinău
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Localitatea Ulmul este cu un pas mai aproape de construcția unui nou parc

Localitatea Ulmul se află în toiul pregătirilor. În perioada 8-10 august curent mai mulți locuitori au participat la activități de salubrizare a terenului destinat unui viitor parc.

Inițiativa face parte din planul de acțiuni a proiectului „Ecologia – primul pas spre sănătate”, realizat în cadrul programului de granturi mici pentru tineri, iar în aceste două zile au muncit pentru un scop comun membrii grupului PRO-YOUNG, membrii CLTU, dar și mulți voluntari – localnici din apropiere.

Drept rezultate, au fost colectați mai mulți saci cu deșeuri, lichidând, astfel consecințele gunoiștii.

Proiect realizat în cadrul Programului de granturi mici pentru tineri desfășurat cu suportul financiar oferit de Consiliul Raional IaloveniFundația Est-EuropeanăAsociația Obștească „Eco-Răzeni” și mijloacele bănești acumulate de membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni de la agenți economici, persoane fizice și din organizarea evenimentelor speciale.

Ana Fomov
Ana Fomov
Citat de pe profilul de Facebook al Anei: „Sunt o floare!! 🌸” Photoshop, Audition, InDesign, Illustrator... le-a încercat pe toate, dar a zis că mai bine designerul să se ocupe de asta.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente