7.2 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

Lansarea Programului de mentorat inovativ „Youth4Entrepreneurship”

Ai o idee de startup? Cât de mult vrei să reușești? Nu dormi nopțile, ți se-nvârte capul de ipoteze? Dacă-i așa, ai noroc! Youth4Entrepreneurship tocmai a deschis aplicările pentru Programul de Mentorat Inovativ în afaceri pentru tinerii antreprenori.

Dacă ai deja o afacere, ori o idee de startup și vrei să construiești un brand de cursă lungă, acest program este soluția.

De asemenea, te vei alinia cu alți camarazi interesați de antreprenoriat și vei descoperi lucruri originale pentru a crea produse și servicii noi, afaceri creative și impact în societate.

Și, pentru că îți trebuie destul de mult curaj ca să pui o întrebare în loc să oferi un sfat, să dai un răspuns sau o soluție, în program, doi mentori transformativi te vor ghida. Exerciții practice noi, exemple din corporații, dialoguri de coaching, instrumente interactive de învățare și multă inspirație – online, între 10 și 20 ianuarie 2023! Înregistrează-te acum: bit.ly/3vbF9ir

Participarea în Programul de Mentorat Inovativ este gratuită. Acesta este organizat de hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship, implementat de Fundația Youth Development for Innovation, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanț de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu EBA Moldova, Centrul Contact, Digital Park și StarNet.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente