12.2 C
Chișinău
marți, aprilie 16, 2024

Anastasia Nichita – sportiva moldoveancă care a cucerit aurul la Cupa Mondială de la Belgrad

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la Cupa Mondială de la Belgrad. Sportiva de 21 de ani a obținut trei victorii în categoria de greutate 57 kg.

Sursa: arhiva personală

În urma victoriei, tânăra a venit cu un mesaj de mulțumire către persoanele care i-au fost alături și au susținut-o în tot acest drum. „Astăzi am reușit, dar niciodată nu avea să o fac de una singură. În spatele acestei munci stau multe persoane cărora le sunt recunoscătoare. Un mare mulțumesc persoanelor dragi și apropiate, familiei – care îmi sunt alături și mă susțin, mulțumesc antrenorului meu Tudor Cîrlan, dar și domnului Anatol Guidea pentru că sunteți disponibil să ne ajutați și ne învățați multe, mulțumesc tuturor celor care au contribuit și care s-au bucurat de această medalie și desigur mulțumesc Domnului căci mi-a dat putere sa ajung până aici!”, a scris Anastasia pe pagina sa de Facebook.

Sursa: arhiva personală

Totodată, cu un mesaj de felicitare în adresa tinerei sportive a venit și președinta aleasă, Maia Sandu. „Astăzi am trăit bucuria unei vești minunate – sportiva Anastasia Nichita a cucerit aurul la Cupa Mondială de la Belgrad. Efortul și dedicația Anastasiei reprezintă o realizare extraordinară a țării și a oamenilor noștri, care reușesc în pofida tuturor greutăților. Îți mulțumim, Anastasia, că ne faci mândri și că ai adus Moldova pe primul loc. Felicitări și multe victorii înainte”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Ana Fomov
Ana Fomov
Citat de pe profilul de Facebook al Anei: „Sunt o floare!! 🌸” Photoshop, Audition, InDesign, Illustrator... le-a încercat pe toate, dar a zis că mai bine designerul să se ocupe de asta.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente