7.2 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

#EventsList – lista evenimentelor pentru săptămâna care urmează

O nouă săptămână o noua lista de evenimente!

Luni, 5 aprilie, începând cu ora 16:00, platforma educațională gratuită pentru elevi, profesori și părinți, ASQ ne invită la cursul online: „Predă preCum Învață Oamenii”. Participanții vor afla esența metodologiei de învățare creată de experta Olimpia Meșa și bazată pe modul în care creierul învață. Scopul cursului este de a ajuta atât adulții, cât și copiii să înțeleagă cum învață oamenii, permițându-le tuturor să vadă învățarea și studierea într-un mod cu totul nou. Cursul se va desfășura prin intermediul platformei Zoom.  Pentru a vă înregistra și participa gratuit la curs, vă puteți înscrie chiar AICI .

Marți, 6 aprilie, ora 12:00,  învățăm despre fundamentele scrierii scenariului pentru televiziune și fluxurile media globale la trainingul: „Bazele scrierii scenariului pentru conținut creativ și de divertisment”, implementat de Compania „Teleradio-Moldova”. Participanții împreună cu trainer-ul Semih Bedir vor face distincția între scrierea pentru film și televiziune și vor percepe diferențele de bază între diferite medii. Perioada desfășurării trainingului este 6 – 9 aprilie, prin intermediul platformei online ZOOM. Termen limită pentru aplicare – 4 aprilie 2021. Doritorii pot completa formularul de înscriere AICI .

Care este rolul psihologului și cum putem ajuta elevii să utilizeze ecologic internetul, aflăm miercuri, 7 aprilie, începând cu ora 18:00, în cadrul unui webinar despre fenomenul cyberbullyingului. Participanții vor afla despre efectele agresiunii de tip cyberbullying și cum să asigurare siguranța elevilor în mediul online prin intermediul diverselor instrumente psihologice. Webinarul face parte din cadrul cursului „Intervenții psihologice în școală” – un curs de 52 activități, grupate în 8 module, organizat cu scopul dezvoltării competențelor profesionale ale psihologului școlar. AICI găsiți mai multe detalii despre webinar, modalitățile de înregistrare și achitare.

Fotografia de portret este unul dintre cele mai populare și abordate genuri fotografice. Doritorii de a cunoaște din arta acesteia, o pot face joi, 8 aprilie, la ora 20:00, la cel de-al doilea webinar cu titlul: „Fotografia de portret”, cu Cristian Vasile, renumit pentru portretele realizate în studio și pentru fotografia de acțiune. Mai multe detalii despre eveniment aflați pe blogul F64 .

Vineri, 9 aprilie, începând cu ora 14:00, participăm la Ziua Ușilor Deschise la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova. Facultate fondată la 24 martie 1980. Timp de o oră, participanții la eveniment vor avea parte de o comunicare deschisă cu reprezentanții facultății, prin intermediul serviciului de comunicare Google Meet .

În weekend petrecem timpul la un spectacol online „7 dintr-o lovitură” în regia Liei Bugnar. Este vorba despre șapte oameni complet diferiți, care sunt închiși în studioul unei televiziuni, unde fiecare încearcă să-și atingă propriile vise, cu prețul oricărui sacrificiu. Cine dintre cei șapte va fi ales sa joace într-o telenovela, aflați sâmbătă seara, la ora 19:45, într-un spectacol cu și despre tineri, organizat de Teatrul Metropolis.

Olga Mocanu, stagiară

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente