20.2 C
Chișinău
vineri, martie 29, 2024

Salvăm planeta pas cu pas

Echipa de voluntari Made in Mereni, a participat la plantarea copacilor în parcul central din localitate, aceasta fiind una dintre multele activități de acest gen. Tinerii nu sunt la prima acțiune de acest gen iar de când au format comunitatea de voluntari, satul lor „s-a schimbat la față”.

Tinerii au plantat peste 100 de puieți în Parcul central din sat și au îndemnat toți sătenii să li se alăture în nobila misiune.

 „Dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au dat dovadă de susținere și solidaritate și ținem să îndemnăm tinerii spre participarea activă în viața satului nostru„ au spus voluntarii „Made în Mereni”.

Totodată, pentru acțiunea desfășurată cei mai activi voluntari ai grupului Made in Mereni au primit Cadouri de la Consiliul rational. 16 membri au primit maiouri, chipiuri, hanorace, carnete, termosuri, sticle pentru apă și torbițe eco.

„Sunt niște tineri superbi grație cărora Moldova are viitor” a declarat Olesea Rusu, Şef Direcția economie, dezvoltare regională şi atragerea investițiilor la Consiliul Raional Anenii Noi.

Tinerii voluntari anunță că în scurt timp, în localitate va fi format Consiliul Local de Tineret Mereni. 

Livia Lapteacru, stagiară

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente