21.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Ești un tânăr cu spirit de inițiativă și dorești să-ți dezvolți localitatea de unde vii? „Tinerii SATeliți ai schimbării” este șansa ta!

„Tinerii SATeliți ai schimbării” are loc în perioada 16-19 septembrie 2021, la tabăra de odihnă Oricova, Călărași, și reprezintă un eveniment de tineret ce are drept scop dezvoltarea cetățeniei active și atitudinilor proactive în rândul tinerilor pentru a-și realiza potențialul și a face schimbări în comunitățile rurale din care vin.

La eveniment sunt invitați să participe tineri din mediul rural cu vârsta între 15 și 20 de ani; tineri voluntari implicați în proiecte desfășurate în mediul rural; liceeni; studenți.

AGENDA Tinerilor SATeliți ai schimbării cuprinde sesiuni plenare (Cooperare și comunicare. Comunicarea – instrument de bază de construire a relațiilor; De ce are nevoie comunitatea mea? Care este rolul meu în comunitate?; Luarea deciziilor. Planul meu: Sunt schimbarea la mine în comunitate!; Advocacy pentru comunitatea mea; Youth Rural Talks; Voluntariatul schimbă satul), o serie de ateliere și workshopuri tematice la care participanții vor avea oportunitatea să participe în funcție de preferințele lor, seri de socializare.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înscriere până la data de 12 septembrie 2021 la ora 23:59: https://bit.ly/capitalatineretului

Toate activitățile și sesiunile din cadrul evenimentului vor avea loc în localitatea Oricova, aflată la o distanță de aprox. 7 km de Călărași. Mai multe detalii pot fi găsite aici https://bit.ly/3zSxeqP

Evenimentul este organizat de Ministerul Educației și Cercetării, în colaborare cu primăria Sipoteni și cu sprijinul AO Codrenii, Asociației pentru Dezvoltare Creativă și Consiliului Raional Călărași, în cadrul proiectului „Tinerii creează viitorul acasă” din Programul ,,Sipoteni – Capitala Tineretului 2020/2021″.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,730AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente