12.7 C
Chișinău
vineri, aprilie 26, 2024

Jocul educațional e-TIC prezentat tinerilor de la Centrul de Excelență în Transporturi

La data de 18 octombrie 2022, 70 de tineri și tinere din cadrul Centrului de Excelență în Transporturi din Chișinău au participat la un atelier de follow-up axat pe Jocul Video Educațional e-TIC.

Elaborarea Jocului Video Educațional e-TIC  este parte a proiectului „Sprijin pentru mass-media din Moldova și eforturi inovatoare de educație mediatică”, finanțat de Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională și implementat de Internews în Moldova, ce are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, care oferă cetățenilor acces la o diversitate de perspective și reduce vulnerabilitatea sectorului mediatic la interesele politice și economice.

Tinerii și tinerele de la Centrul de Excelență în Transporturi au descărcat jocul video educațional e-TIC și au venit cu idei despre experiența lor în această activitate. Ei s-au arătat mulțumiți de faptul că jocul îi ajută să înțeleagă mai bine ce înseamnă influența mass-media și cum se pot implica și ei prin crearea unor materiale jurnalistice.

„Jocul acesta ne învață cum să fim jurnaliști, freelanceri, influenceri etc. și cum să ne comportăm în mediul online”, a spus unul dintre tinerii participanți la eveniment.

„Mie îmi place că jocul ne ajută să cunoaștem realități legate de media și ne educă în acest domeniu”, a afirmat unul dintre tinerii participanți la eveniment.

Versiunea curentă a jocului e-TIC poate fi descărcată de AICI >>> https://urmata.itch.io/etic

LINKUL de descărcare de pe Google Play este acesta >>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UrmaTA.ETIC

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,720AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente