19.4 C
Chișinău
marți, iulie 23, 2024

Programul DOR revine într-o nouă ediție

Biroul relații cu diaspora a dat start înscrierii la Programul guvernamental DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a XI-a, care se va desfășura cu prezență fizică, în perioada 8-17 august 2023. 

La ediția curentă vor participa 100 de copii și tineri: 80 din diasporă și 20 din Republica Moldova, din localitățile beneficiare ale Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”.

Doritorii de a participa la DOR, urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: să aibă vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, să posede abilități de comunicare în limba română, să aibă spiritul artistismului și creativității.

Pentru a completa formularul de participare la Program, încurajăm copiii și tinerii din diasporă să acceseze LINKUL. APĂSAȚI AICI.

Cei din Republica Moldova vor accesa următorul FORMULAR. APĂSAȚI AICI.

Termenul limită pentru înscrierea la DOR: 21 aprilie 2023.

Formularele vor fi evaluate prin prisma eligibilității, iar rezultatele vor fi anunțate pe data de 28 aprilie 2023.

DOR este un Program dedicat atât copiilor și tinerilor din diasporă, cât și celor din Republica Moldova și se desfășoară sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, prin intermediul Biroului relații cu diaspora. Acest Program are ca scop stabilirea conexiunii emoționale cu Republica Moldova, promovarea și păstrarea tradițiilor și valorilor naționale.

 Participarea la DOR este gratuită. Toate cheltuielile sunt asigurate din bugetul de stat, participanții suportă doar cheltuielile de transport spre/din Republica Moldova.

Date de contact: 022 250-494, 022 250-524, e-mail: dor@gov.md, brd@gov.md

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,740AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente