30 C
Chișinău
vineri, iulie 19, 2024

ALTERNOSFERA prezintă concertul Theatroll | Corbul Troian în Chișinău

Alternosfera, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative de limbă română, va susține la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău concertul Theatroll | Corbul Troian. Evenimentul va avea loc duminică, 9 aprilie 2023, ora 19:00.

Theatroll | Corbul Troian reprezintă o serie de concerte pe care trupa din Republica Moldova le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din România și Republica Moldova. Turneul a debutat la finalul lunii septembrie 2022 prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București, apoi au urmat concerte la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Opera Națională Timișoara, Sala Thalia din Sibiu și Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov.

Câteva imagini se pot urmări AICI:

și AICI:

În cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.

Alternosfera 

Biletele pentru concertul Theatroll | Corbul Troian | Chișinău se pot achiziționa exclusiv din platforma https://iticket.md/ la prețuri între 250 și 700 MDL. Un preview Theatroll | Corbul Troian se poate urmări pe contul de youtube al trupei:

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Flori de mai, Fântânile, Bonjour Madame, Imnuri de Război.  

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Partener media: RADIO ONE.

Alte știri pozitive

Fii cu noi

8,172FaniÎmi place
736CititoriConectați-vă
1,740AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente